Home » , , » 2 batang pen biru Kilometrico..

2 batang pen biru Kilometrico..

April 27, 2010

Asslamu'alaikum
hye smua. sihat?
aq da nk sihat sket dari demam aritu. alhamdulillah. xde da keperitan nk menelan air liur. seksa mase tu. rase mcm nk buang je tekak hehe grau je.
entry kali ni psl pen kilometrico. ape plak la cerita Hari Baru kali ni. aritu psl Kerana RM10. hehe kali ni sbbnye kereta kesyngnku dilanggar org! waaa.. korg tgk ni gmba ni.


walaupun xkemek sangat, tapi calar balar da. dala kete aq kaler hitam. yg langgar tu plak myvi kaler hijau pisang. saba jela. ni aq ade buat lakaran mcmane kete aq tu dilanggar..
p/s : maafla yer, lukisan cakar ayam ;p
ok. kete aq yg kotak kaler hitam tu. aq nk exam aritu, tp lupe plak nk bawak pen. so aq ingt nk singgah kedai alat tulis beli pen biru. tup2, pen kilometrico je ade. aq sambar jela. ok berbalik pade citer asl. aq da bagi signal ke kiri sbb nk masuk park [kete biru air laut tu nk kua da]. agak lame jgakla de nk kua, aq pn wat2 relax la. xkn nk kua plak kn. tgh aq leka tym2 relax2 tu, mata kanan aq dapt tgkap 1 movement yg buatkn aq neves di sebelah kanan. yes! kete myvi hijau tu ngn slambanye reverse tanpe toleh ke belakang. aq hanya mampu bunyikn horn tatkala kete hijau tu da smakin hampir. akibatnya. PWERKKKKERKKKK!!
ape yg akn korg rase mase tu? hati aq da panas. demam plak tu, pkran tgh byk ngn ilmu nk exam lpas tu. aq amek kptusan, xnk kua dar kete. then owner myvi tu kua mintk maaf kt aq. owner tu bawak family ade ank kecik, so aq mls la nk bertekak ke ape. aq just hanggukkn kpale tnde setle. akhir skali aq park jugak kete aq kt situ. ngn muka masam, berjalan ke kdai alat tulis, and last ayat aq utk kejadian aritu, abg, pen biru ada? ada tp KILOMETRICO saja..
sekian.. sabar itu sebahagian dari iman :)

10 komen bernas:

.::WaNiE::. said... [Reply to comment]

ni kes reverse tak tengok abis la ni

delour said... [Reply to comment]

laaa leh pulak mcm tue..mcm xnmpk pulak kete gedabak besar kt blkg yer..huhu..mcmane exam hritue ok?

Psychaoez said... [Reply to comment]

wanie>btul2..de leka rasenye dok mlayan ank2 dlm keta..haishh..
delour>huhu tula psl. exam? okla..boleh jwb,xmnggngu sgt pn hehe

~Bloggerina~ said... [Reply to comment]

alahai...keta kita lagi la dah kena macam2. nyampah tul

~owner myvi kaler emas (yg da kusam)~

Kahirie hamidie said... [Reply to comment]

berhati-hati di jalan raya...

ASaDa RyutaRo said... [Reply to comment]

hahahaha.. sabar je lah yop..

betul kata kahirie tu, berhati2 d jalan raya.. kekeke :P

malang tidak berbau belacan. ni aku tambah.

daniel said... [Reply to comment]

woi..minta ganti rugi la.. ingat minta maaf leh hilang ke calar tu.

Psychaoez said... [Reply to comment]

asada> hehe btul2..mlng x berbau.redha jela.

daniel> ksianla tgk de.de ade fmly. biala duit tu de sara fmily de.lainla kalu rosak teruk.mmg aq mtk ganti kaw2nye haha

Linda~~ said... [Reply to comment]

hmmm...nasib la..tp reverse pn agk2 la ptt nyer..kaler kete da itam pn x nmpk gk..huhu..ape la pkcik tuh..tp kejadian mcm nih, budak lelaki mmg gentlemen jerk..x mtk gnti rugi pn ..huhu

i.am.my said... [Reply to comment]

mak aih..sadis tuh..takpe2..saba yea :)

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog