Home » » Mission Accomplished !

Mission Accomplished !

October 31, 2010

Salam semua.. alhamdulillah peperangan aku dah tamat.. agak mencabar jugak soalan2 tadi.. ditambah plak duduk betul2 bawah aircond *adehh beku je rasa tangan ni masa nak menulis.. habih buruk tulisan.. buruk tulisan xpe, yang penting jawapan kena betul..

Sebelum masuk dewan exam tu, member2 sound aku dah cop ke slip exam? aikkk bila masa plak nak kena cop2 slip exam ni? arghh sebelum2 ni x yah pun nak cop2 bagai.. aku ingat doran ni memain2.. ko nak bukti sangat ek afiq? pergi baca notice kat papan kenyataan tu.. 'perhatian kepada student uitm, sila pastikan slip exam anda di cop dahulu oleh jabatan kewangan. kegagalan berbuat demikian akan menyebabkan anda dihalang daripada menduduki peperiksaan.' arghh leceh la weiii.. ko ingat aku x bayar yuran ke?

Malas aku nak layan.. bukan aku buat kesalahan besar pun.. aku nak masuk dewan gak.. selamat pengawas peperiksaan tu x cek sangat slip exam.. just cek senarai subjek yang diambil je.. aku x kisah sangat pasal satu subjek je *hehe tapi apa2 pun, semuanya dah berjalan dengan lancar. x plak meragam si perut ni.. biasanya gatal sangat nak pergi tandas.. fokus sangat kot time jawab exam tadi *ekeke

Psst~! sekarang ni dok terperap je la kat rumah.. ingat nak cari kerja la.. ade kerja kosong x? tapi gaji nak macam gaji Board of Director *haha

26 komen bernas:

mAsHiMaRo said... [Reply to comment]

hoh!!
syabas!!
mm esok ade 2 paper..
jadi sila doakan..

yang part gaji director tuh,
sile bukak syarikat sendiri!!!

mAsHiMaRo said... [Reply to comment]

syabas!!!
hihi..mm ade 2 paper esok.sila doakan!!!

yang part gaji director tu,
sila buker syarikat sendiri yer:)

Bulan said... [Reply to comment]

da bes paper ke fiq~
siap nk cari keje da tue..
ehee

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Bulan
hehe da abeh da..satu paper je..tu yg nk cari keje ekeke

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@mAsHiMaRo
haha x supportive la mm ni ;p

gudluck mm~! all the best~! :D

MOFASAD said... [Reply to comment]

lu carik datin. setel

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@MOFASAD
baik gak tuh..lu carikkan wa sorang.setle.

najihah sahami said... [Reply to comment]

phewwiitt..hebat r..ley jawab dengan jayanya...haha..jeles kot ni..ish...thniah k fiq..

afiq..meh keje ngan mish..jd bebaysitter..nk x??hahhaa

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

aik cepatnya abis exam..hehe..pe pun tahniah dah abis exam..

Cik. Bena said... [Reply to comment]

wah2 nk cari keje ek? ececece. ayt last tuh xleh blah. nk keje tp nk gaji cam gtu. mmg sah2 ke tua la x dpt2. HAHAHAHA~

misyamissyou said... [Reply to comment]

hoho! tahniah..dah abis dah..lega tak? hehehe

zati-zt said... [Reply to comment]

wah..
bes nye da cuti da..
jles ni..huhu

MissXYZ a.k.a Abaikan said... [Reply to comment]

wahhh afiq syabas dh berjaya menghabiskan =)

p/s: ni ade keje kosong position CEO... nk x? hahaha =P

suzie rahman said... [Reply to comment]

yeah merdeka! kn kn

apik pehe said... [Reply to comment]

wahhh..lega kn kalo semua da abes..huuu..apik ni masih ader lg final exam n presentation FYP

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@najihah sahami
babysitter? adehh melayang jugak baby2 tu nnti ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Tomato Gurl's Life
haha satu paper je pun ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Cik. Bena
eh mana taw kalau ade rezeki lebih,dapatla :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@misyamissyou
hehe mestila lega.. da leh kosongkan pemikiran dari stdy jap :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@MissXYZ a.k.a Abaikan
haha keje ape miss? ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@suzie rahman
yesss~! :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@apik pehe
lega apik.. xyah serabut kepla otak nak ngapal semua benda hehe
btw gudluck untuk presentation tu :D

ASSOYFINGER67 said... [Reply to comment]

sentiasa mendoakan kao..cariler kerja yang boleh bagi kao pengalaman ...yang susah dan yang mengajar kao dalam perhubungan sesama manusia..agar kao tak lupa diri bila dah berpangkat besar besok..masa nielah nak cari pengalaman...huhu

krole said... [Reply to comment]

wuahhh tahniah afiq...wish u luck...okai~yeahhh

BezBuddy said... [Reply to comment]

perghh....xbayar yurn xleh amik exam...lau ukm wat gak cmtu...beratus ribu student kene banned...haha...yuran ad lg rm200...malas nk byr...hehe

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@BezBuddy
huhu tula pasal..kolej ni kalau pasal duit,laju je nk mintak..tapi bila bab refund,lembap~!

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog