Home » , , » Peperangan Dakwat Dan Kertas - Wish Me Luck

Peperangan Dakwat Dan Kertas - Wish Me Luck

October 30, 2010

Salam semua.. seram sejuk je tangan tika menulis entry ni.. bukan apa, sok pagi aku ada exam Investment Analysis.. paper yang aku pernah fail dan ini kali kedua aku mengambilnya.. mungkin kali ni aku lebih yakin untuk menjawab paper tu esok hari sebab segala jenis ilmu dah berada dalam kepala otak ni *hehe

Macam mana aku boleh failed paper tu sem lepas, Wallahualam.. aku x anggap ia satu bebanan pun sebab aku dah mencuba sedaya upaya.. maybe ada hikmah di sebalik tu kita mana tahu kan.. atau pun itu salah satu dugaan dari Allah untuk aku supaya terus tabah menjalani kehidupan.. insyaAllah~

Aku sanggup korbankan kaca tv pada malam ni, semata-mata untuk memberi laluan kepada otak aku untuk menimba ilmu.. dan terpaksa juga korbankan perlawanan bola sepak di antara skuad Kelantan dan Negeri Sembilan.. *wuuuu nanti dah habis game jangan lupa update kat blog masing2 ek. aku nak terjah sorang2.. kalau boleh details, setiap minit aku nak tahu *haha

 

Psst~! Ya Allah ya Tuhanku, sesungguhnya aku memohon kepada Mu ilmu yang bermanfaat, amalan yang diterima dan razeki yang bagus (baik).
Ya Allah ya Tuhanku, sesungguhnya aku berlindung dengan Mu dari ilmu yang tidak bermanfaat, hati yang
tidak khusyuk, doa yang tidak di dengar (makhbul) dan amalan yang tidak di naikkan (diterima).

10 komen bernas:

Bayu Kenangan said... [Reply to comment]

semoga berjaya.... banyakkan berdoa...

Nor Nadia Syakila binti Jamal said... [Reply to comment]

Bittaufiq wanajah...
samela kat hambo disini..
5 more paper to go...
Subhanallah..Mudah2an Allah permudahkan segala urusan...
Apa2 pun keputusanNya, semoga ie penuh dgn 1001 hikmah..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Bayu Kenangan
insyaAllah~ :)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Nor Nadia Syakila binti Jamal
aminnnn~! :)

najihah sahami said... [Reply to comment]

afiQ!!waa..patot r xnmpak...ish..perang sungguh2 fiq..mish support peluru ek...

gdlak~~

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@najihah sahami
haha cantik gak tu ;p
thnkx mish :D

BezBuddy said... [Reply to comment]

best of lux!

nabihafadzli said... [Reply to comment]

gudluk bro

Hanis Azla said... [Reply to comment]

good luck & all the best..

tehr said... [Reply to comment]

insyaallah, afiq akan berjaya lulus dengan cemerlang
buat yang terbaik untuk kepuasan sendiri

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog