Home » , , , , , , , » Award + Ucapan Takziah-Kemalangan Maut Berhampiran Plaza Tol Simpang Ampat, Rembau

Award + Ucapan Takziah-Kemalangan Maut Berhampiran Plaza Tol Simpang Ampat, Rembau

October 12, 2010

Firstly, ucapan takziah daripada aku sendiri buat keluarga yang kehilangan orang tersayang dalam kemalangan maut yang meragut nyawa seramai 15 orang di Lebuh Raya Utara-Selatan, berdekatan dengan Plaza Tol Simpang Ampat, Rembau. aku dah tengok sendiri gambar2 dan video2 yang telah di post oleh rakan2 blogger dan rakan2 aku di dalam facebook.. sedih bercampur ngeri kerana kebanyakkan mangsa dan mayat bergelimpangan di atas jalan raya. cukuplah. aku x nak tengok lagi dah.

Secondly, kali ni ada seorang blogger yang baik hati bagi aku award. blogger yang aku gelarkan dia sebagai 'kak izan'. kalau aku dah panggil akak tu, confirm dia dah berumahtangga dan mempunyai beberapa orang anak yang cute2.. hehe korang semua mesti kenal dengan kak izan ni.. ber'url'kan diariummi.blogspot.com, blognya sangatlah simple dan kemas.. header yang berpinky2 berisikan gambar anak2 yang cute2 belaka :) anyway thanks yer kak izan sebab bagi afiq award Blog Hebat ni.. xdela hebat sangat blog afiqbukhari.com ni.. just my personal blog je, suka suki nak mencoret itu ini...



Selalunya bila dah dapat award, kena jawab soalan2 yang telah dicipta sendiri oleh pencipta award ni hehe adat la kan, when we do something, we expect other people to respect it.

1) Nama blog anda buat masa ini?

2)Anda rasa blog anda hebat?
Kalau bagi aku rasa, korang semua dah tahu jawapannya. so baik korang yang rasa :)

3) Benda yg anda sayang?
Sesuatu yang dimiliki dengan cara yang betul dan halal.

4)Anda tengok waktu dekat mane?
Handphone, laptop, jam dinding, jam tangan kawan, matahari...

5)Web sesawang yg selalu anda jenguk?
Nuffnang, myMetro, youtube, facebook, etc...

6)Letak 3 hingga 5 blog yang anda rasa 'Blog Hebat'
Tang ni yang aku fail. aku xsuka nak banding2kan blog orang.. setiap blog ada kelebihannya tersendiri.. so sapa2 yang rasa blog dia hebat, you deserve it. jangan malu2, jangan segan2. amek je award ni. kalau xtaw malu, bgtaw aku soh letak nama korang kat sini. :)

8 komen bernas:

Izan Ishak said... [Reply to comment]

terima kasih afiq~~
ohhh...terharunya belog hebat cam afiq ni sudi buat n3 award dari k.izan ni...

**takziah buat semua keluarga mangsa yg terlibat~~

Ellen said... [Reply to comment]

Tahniah cufiq...memang sesuai cufiq dpt award ni..sebab memang blog hebat!!hehe..congrats dik..

SyahNas80 @ Nana said... [Reply to comment]

tahniah!!!

Cik Jari said... [Reply to comment]

waah...pandai ek afiq guna jam matahari?
hehe

suffer8zine said... [Reply to comment]

tahniah bro

Afiq said... [Reply to comment]

@Izan Ishak
same2 kak.. hehe manede hebat blog afiq ni.. bese2 je :)

Afiq said... [Reply to comment]

@Ellen
hehe same2 nellen :)

Afiq said... [Reply to comment]

@Cik Jari
hehe tengok bayang2 sudeyy ;p

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog