Home » , » Flo Ellen's 1st GiveAway - Review

Flo Ellen's 1st GiveAway - Review

August 19, 2010

Assalamu'alaikum...

sapa nak 'pearl necklace'? sapa nak barang FREE? haa ada berita baik... aku ada seorang kenalan blog yang nak bagi pearl necklace tu secara percuma je... yang penting, necklace tu dari SABAH, negeri di bawah bayu.. dan blogger yang dimaksudkan ialah Floellen Esthy.



STICKER GA
19hb Ogos 2010~~~19hb Sept 2010
Tarikh Tutup : 19hb Sept 2010 pada atau sebelum jam 11.45 malam yer......






'Create


Sebenarnya Ellen ni buat GiveAway. dan GiveAway ni merupakan yang pertama pernah dianjurkan oleh Ellen sendiri.. ok xmau cakap panjang.. meh kita tengok syarat2 penyertaan..



1.Terbuka kepada semua rakyat jelata di Bumi Malaysia ini….tak mengira jantina….lelaki  atau perempuan semua boleh..dan tak kisah lah dah follow Ellen atau tak…Yang dah  follow….ok…yang lum follow…silalah follow kalo sudi, kalo tak nak pun tak jadi  problem…hehe

2.masukkan juga sticker GA Ellen ni dalam setiap entri kalian berserta dengan back link yer….dan letakkan sticker GA tu di sidebar yer..supaya senang Ellen nak jejak kasih..haha..TQ

3. Meneka umur anak Ellen dalam gambar di atas:-
Cth : Gambar 1 : 5 bulan
 Gambar 2 : ??
Gambar 3 : ??
Gambar 4 : ??
dan........ Membuat entri ringkas apa yang terlintas di fikiran anda tentang anak ellen…hehhehe…

4. Tagkan dua (2) orang kawan anda.,,nak tag ramai pun boleh....TQ...

5. Letakkan link contest anda di bahagian komen Entry ini..link yang diletak di shout box atau cbox tidak diambil kesah.



ererr okeh.. 

  • gambar 1 = 1 tahun
  • gambar 2 = 6 bulan
  • gambar 3 = 2 tahun
  • gambar 4 = 3 tahun setengah
sedikit sebanyak tentang bryan eh? bryan ni cute macam mak dia juga n nampak macam pemalu je? x eh? hehe..
hehe btul x nellen afiq teka?? harap2 betul la.. kalau menang, leh kasi necklace tu kat mak afiq hehe

sebelum terlupa, aku nak tag Shiyda dan Cik Jari untuk menyertai GiveAway ni :)

sebenarnya ada lagi hadiah menarik dari Ellen selain dari kat atas ni... kalau nak taw, kenala masuk blog Ellen...  Flo Ellen's 1st GiveAway

psst~! cepat2, ada byk lagi hadiah tu :)




8 komen bernas:

MissXYZ a.k.a Abaikan said... [Reply to comment]

ade chance nk menang ni... (ellen ckp dlm ati)

shiyda said... [Reply to comment]

ouh ! maceh2 . nt shiyda wat entri ni . lgpn line berok ni slow skit . hihi =p

Afiq said... [Reply to comment]

@MissXYZ a.k.a Abaikan haha suka r miss ni usek2 orang ;p

Afiq said... [Reply to comment]

@shiyda haha xkisah..janji buat k :D

FloEllen said... [Reply to comment]

hahahhaa...miss dah kat sini yer...[dlm hati]...hehehe..kalo cufiq tak menang tak per...ada hadiah spcl ni...gambar sabah pearl la..hehehe..gurau jer..moga ada rezeki yer...thxx kerana sokong nelen...hehee

atie said... [Reply to comment]

salam.. afiq.. silap tu.. cuba tengok gambar betul2.. jgn tengok no.. sepatutnye gambar no 2 tu 6 bulan..

pst: sian kat afiq.. semangat dia nak masuk contest.. teknikal error jer ni..

Ellen..boleh dibetulkan balik ke? huhu

Afiq said... [Reply to comment]

@atiealamak, yeker? hehe xpe.. leh btulkan balik.. ellen baik ngn afiq.. xgitu nellen? :P

FloEllen said... [Reply to comment]

boleh ...selagi blm tamat tempoh..hehehe..dipersilakan utk berfikir2 lagi...hehee..nak upah agen perisik pn boleh..wakakak

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog