Home » , , » Warkah Sunyi Abang Untuk Adik

Warkah Sunyi Abang Untuk Adik

August 22, 2010

Assalamu'alaikum...

hurm.. sunyi nya hari ni.. bangun2 tido je tgk semua orang xda.. adehh adik2 ku, napa x kejut abang mu ini? abg mu ini mau ikut sekali la pergi interview si owner 'haniez's chocolate'.. sambil2 tu leh sebat 2-3 keping coklat dia buat berbuka kang... adehh.. lupa nak pesan time sahur tadi.

aku penggemar cokelat yg x berapa gemar nak makan colekat yang buat sakit tekak.. kalau sakit tu, confirm cokelat tu terlampau manis. tapi bila makan haniez's cokelat ni, sedap je nak telan. laaa, patutla sedappp, MADE IN MALAYSIA!!! xsangka aku orang2 kita pun da pandai nak buat cokelat bar sendiri.. siap da jual kat market lagi.

oit adik2, bawak kete lok2. ko jangan plak men tekan je pedal minyak tu.. ingat sikit orang2 kat umah ni.. lagi2 abah tu.. semalam dia da sound soh bawak kete pelan2 je kan.. 80-90km/j cukup r.. jangan lebih! yang penting selamat pergi dan selamat pulang.. aku nak tengok korang balik dengan senyuman..

psst~! jangan lupa bawak balik cokelat sikit eh ngeeee..

22 komen bernas:

MOFASAD said... [Reply to comment]

tu la....


bangun lambat lagi.

pemalas

ekekeke

echah mashuri said... [Reply to comment]

coklat?nk jugekkk..heeeeee

Afiq said... [Reply to comment]

@MOFASAD wakaka bukn pemalas dow.. dok qada tido yg tertunggak haha

Afiq said... [Reply to comment]

@echah mashuri hehe pgla join adik afiq tu..afiq pn dok mnguggu dgn harapan yg mnggunung ni hehe

nabilah abd rahman said... [Reply to comment]

sedap2...cokelat kalau makan sambil study pun best..hilang sikit stress...

Nur Hawa Mohd Zin said... [Reply to comment]

dah abang nye tido macam penat sangat je..macam mane adik nak kejut..heheh

ejum said... [Reply to comment]

coklat sikit bro :) untuk berbuka..

diraja22 said... [Reply to comment]

coklat klu free mmg sedap..

FloEllen said... [Reply to comment]

ciannya cufiq..nah coklat cadbury nellen bagi ni,,,mauahauahau

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

best..kak tom nak jugak coklat...adik afiQ kan baik..hehe

Afiq said... [Reply to comment]

@Tomato Gurl's Life haha meh amek ni..ade banyak ;p

Afiq said... [Reply to comment]

@FloEllen waaa cadbury tuuu..mehla sikit nellen hehehe

laksamana said... [Reply to comment]

coklat-coklat uuuu sedap btul tu buat air coklat pun sodap tu..kekkekeke

padin said... [Reply to comment]

hehe afiq.. tu la ko tido mati ekekee.. apa pun tak sedar hehe,

Mommy Pinky said... [Reply to comment]

ekekee..kena tggl XD

Afiq said... [Reply to comment]

@Mommy Pinky hehe xadil tol dorang ni ;p

Afiq said... [Reply to comment]

@padinhaha xckup tido la padin..bila da dapt tido,bom meletup pn xsedar haha

Afiq said... [Reply to comment]

@laksamana fuhhh dugaan berpuasa nihh haha

Azmi said... [Reply to comment]

ish3 ape la abg dia ni..tidur x hengat dunia..kui3...

miszTERRA_SF_ said... [Reply to comment]

cian2.. t dpt cekelat lbey pas le kt cni sket eh

Anishaway said... [Reply to comment]

haha ! baru prasan entry ceklat haniez ni ! dah berbulanbulan tp still ade kat uncle google no 10 page 1 ! ;))

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Anishaway
haha apela..selamat perasan..

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog