Home » , , » Aku Gastrik!! + Blockquote Cantik Dari Redboy

Aku Gastrik!! + Blockquote Cantik Dari Redboy

August 19, 2010

Assalamu'alaikum..

Kawan2, meh tolong tumbuk perut aku sebab senak sangat da ni.. masuk angin punya asal.. aku ni bekas pesakit gastrik dolu2... so far, alhamdulillah.. sejak dari tahun lepas, perut aku da kurang sikit meragamnya... tapi hari ni rasa loya semacam je... Ya Allah, kuatkanlah hambaMu ini... lagi beberapa jam je...

Semalam aku mintak tolong kawan blogger aku ni, Redboy namanya, cara2 nak buat blockquote versi Redboy sendiri.. aku tengok macam menarik je.. tu yang mintak dia tolong ajar.. alhamdulillah baik si Redboy ni.. sanggup buat entry khas untuk aku tentang tutorial tu.. thankx Redboy..

klik untuk tumbesaran

so sebelum tu, aku nak try jap jadik ke x...

assalamu'alaikum kawan2 semua.. puasa x hari ni? hidung aku dah tercium2 bau masakan kat belakang rumah ni.. apa dia masak eh???? sedap betul bau dia..menduga iman betul... sabaaaaa...

wahhh jadi laaa.. ni yang bertambah semangat ni nak buat entry baru.... eh, da siap satu entry rupanya ekekeke...

anyway, thnkx to Redboy yang susah payah nak ajar aku tutorial ni. korang pun kalau nak cuba buat, pergila masuk blog si Redboy tu, REDBOY BLOGGER - BLOCKQUOTE CANTIK VERSI REDBOY 


psst~! xde psst da kali ni.. selamat berbuka semua haha ;p

15 komen bernas:

RedBoy said... [Reply to comment]

wahh..thanx bebanyak ye afiq..terharu jap.. hehe.. owh.. afiq ada gastrik ea? baru tahu.. jaga kesihatan baik2 ye.. cantik blockqoute afiq.. hehe

ayin~weeweet said... [Reply to comment]

nak try jugalah.selalu buat mestix jadi :(

Afiq said... [Reply to comment]

@RedBoy insyaAllah RB..ni pun da kurang sikit..tapi still rase pdih2 gak..tahan je huhu nway, thnkx again! :D

Afiq said... [Reply to comment]

@ayin~weeweet hehe kali ni mesti jadi punyela :D

MissXYZ a.k.a Abaikan said... [Reply to comment]

wah3 nk wat jugak!!!

Afiq said... [Reply to comment]

@MissXYZ a.k.a Abaikan haha buat miss!

Hariz said... [Reply to comment]

InsyaAllah Ko dapat bertahan bro :)

Afiq said... [Reply to comment]

@Harizaminnn :)

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

loya pregnant kot..hehe...
btw memang cantik la Quote tu...
nati terjah blog redboy...

Afiq said... [Reply to comment]

@Tomato Gurl's Life amboihh, kesitu plak dia haha

xangonila!! said... [Reply to comment]

Baru je singgah blog REDboy ni..hehe..cantik 2..;-)..sabar2,da nk dekat buka puase da ni..hehe..

dunspeak♥ said... [Reply to comment]

cikbelog pun try wat jugak..hehee

Cik Jari said... [Reply to comment]

gastrik?alallalala,siannye.....kalau sakit gastrik,camne nk ubati ye??

meh cite sket...

erk,muntah sengaja ke ta sengaja??

Afiq said... [Reply to comment]

@dunspeak♥ try jgn x try hehe :D

Afiq said... [Reply to comment]

@Cik Jari hehe tah..dulu mak suh minum susu...tp dga2 susu x bgus untuk gastrik...
muntah? ari ni xde muntah2 pun hehe

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog