Home » , , , » BLOG LIST BEN ASHAARI

BLOG LIST BEN ASHAARI

August 15, 2010

Assalamu'alaikum..



kenal x sapa dalam gambar tu? mustahil korang x kenal. Bro Ben Ashaari tu.. yang badan kental2 ehehe..

Bro Ben Ashaari membuat rombakan lagi untuk senarai blog list beliau.. so pada sapa2 yang nak termasuk dalam senarai blog Ben Ashaari, boleh pergi ke SINI.


Bro BA, saya nak masuk dalam kategori PERIBADI :)

psst~! abang ben ni memang femes la..siap ada kelab lagi hehe

8 komen bernas:

Cik Jari said... [Reply to comment]

nak jugak...nak masuk.....ngeh2..ta layak nye daku

Khairul Azmi said... [Reply to comment]

huhu...
xpernah lagi pegi ke blog beliau...
nti nak g usha2....

Nur Hawa Mohd Zin said... [Reply to comment]

heheh..awe pun dah join

Afiq said... [Reply to comment]

@Cik Jari hehe apa yg xlayaknye? de terima semua orang la..x kire baru atau lame. :)

Afiq said... [Reply to comment]

@Khairul Azmi hehe pgla usha..blog beliau kemas dan simple.

echah mashuri said... [Reply to comment]

ben ashari ni blogger ke?
artis eh?

Afiq said... [Reply to comment]

@echah mashuri eh de ni blogger..kire otai la...siap ade kelab blogger sendiri.

AJ said... [Reply to comment]

ble lg aku nk jd cm gitu ekekeeke

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog