Home » , , » Selamat Hari Raya - Dalam Mimpi Dulu

Selamat Hari Raya - Dalam Mimpi Dulu

August 8, 2010

Assalamu'alaikum semua..

Selamat hari ahad huuuu da ahad ke? cepat betul masa berlalu.. aku dok ingat hari sabtu lagi ;p dah, jangan dok ingat nk beraya lagi. puasa pn lom start. dalam mimpi ler ekeke

Puasa lagi beberapa hari je. alamak. perut lom bersedia lagi ni. tapi hati da ehehe makan da 11 bulan, puasa sebulan je. semoga ramadhan untuk aku kali ni berkat seberkatnya. aminnn~

Bonda da tanya, bile nak pergi beli baju raya? kang da masuk bulan puasa malas plak nak bergerak.. aduiii pakai yang lepas2 nye boleh dak? xtawla nak beli bju raya warna apa tau ni.. pakai jubah Makkah pun ok jerk. :)

Hurm nak x nak, aku kena keluar jugak hari ahad ni. nak cari kasut, baju, kasut, baju, kasut dan baju..banyak tu aku nak cari. larat ke? arghhh cari yang mana jumpa je dah la. nak beli benda2 yang penting dulu. kasuttt!! tapi yang penting aku xnak beli kasut jenama **** ni da. da naik kematu kaki aku pakai kasut yang xdak lapik. macam x pakai kasut je bila pakai. ada paham? ;p

psst~! shopping tu biar berpada. jangan shopping bila was2 nak shopping :D

16 komen bernas:

MissNafa said... [Reply to comment]

oooo...
da nak shopping raye ea..?
kite suro mak je shoppingkan sema :)

HairiAks said... [Reply to comment]

Hahaha... x sabar nk shping raya ni.... shoping smpai x hingat dunia,... ngee...

YuYu said... [Reply to comment]

yess pengomen yg ke satu, ad hadiah x? ekeke

si biru: jom la tema pinky bloggers tahun ni..hehehe...ajak nila skli pkai pinky..perghh comel weii..lalala

Afiq said... [Reply to comment]

@missnafa: haha kite da beso,kene beli sndri ;p

@hairi: haha shopping jgn x shopping ;p

@yuyu: haha pengomen ketiga adela ;p hehe pinky? haha mekaseh jela ekk..kali ni nak biru plak ahaha

*sape nila?akakakakaka

YuYu said... [Reply to comment]

hahaha...gimik pagi ahad cufiq...

sape nila tu???...cam nila baju skolah lak...agagaga...shuushhh jangan gtau die...:P

Afiq said... [Reply to comment]

@yuyu: ahaha nnt de bace komen ni siapla yuyu :P

TTT said... [Reply to comment]

sape nila
ekekeke TTT sebok je tanye :D

Afiq said... [Reply to comment]

@TTT: haha TTT pn nk taw gak ke? kalau nk tau gak, cari blogger nama Anishaway,entry pun nama Anishaway dalam blog afiq ni,kat ruangan 'Mereka Kenalan'...kat situ ade smua jawapan ekeke

Anne Boleyn said... [Reply to comment]

salam..

amboi..awalnye nak shopping raya ekk? sama lah kita pening neh dah tak tau nak beli baju raya kaler ape smpai rasa macam malas nak beli baju and nak guna last year nye. haih~ ntah lah makin naik taun makin dah tak berapa semangat utk shopping baju raya.

btw, thanx sebab datang belog anne boleyn tinggal komen. keep in touch yaaa. :)

p/s: jom baca entry MTV Worldstage jom. :)

shiyda said... [Reply to comment]

nk shopping bju raye ngn afiq ley ? kite beli kaler itam la taun ni nak ? ahah =p

Afiq said... [Reply to comment]

@shiyda: haha kaler itam?x panas ke cik kak oi? x mau r..biru laaa ;p

suzie rahman said... [Reply to comment]

wah mmg mimpi pon.pose x lg nk rya

Parkcheek Chun Li said... [Reply to comment]

hoit....pose x penuh nak raya plak....

rhapsody LiN said... [Reply to comment]

ku dah ciap tempah 4 helai bju. tp bdn dh mkin naik ni. adess...

ice♥ice said... [Reply to comment]

wahh bape pasang kasut raye nak beli tu..hehe..

bess nye shopping raye! ^__^

Yuni Aisyah said... [Reply to comment]

selamat berpuasa afiq...jgn ponteng pose tau..;D

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog