Home » , » Keywords Terbang Bernama Syatila UiTM

Keywords Terbang Bernama Syatila UiTM

August 7, 2010

Assalamu'alaikum..

apa khabar korang semua? sihat? hehe...

da makan? alhamdulillah... ;p

okeh berbalik pada tajuk entry aku tu, syatila uitm. sapa dia? korang kenal?.. sapa kenal weyh?? yang aku kenal miss syatila je, lecturer yang mengajar aku account & tax. hehe kes kali ni sama jerk macam kes aku yang hari tuh. pasal 'Siapakah Gerangan leya sizuka'. ni semua sebab keywords2 yang suka terbang2.

Klik untuk tumbesaran

korang tengok tu. sampai 4 kali dorang cari si syatila ni. adakah blog si biru semakin femes di dalam dunia maya ni? haha perasan aku weh! tapi alhamdulillah kalau korang kenal blog si biru sebab tanpa korang, siapalah blog si biru kan..

aku try google, ada keluar jugak results yang bersangkut paut dengan syatila uitm ni. firstly memang keluar nama lecturer aku, miss syatila. tapi aku x pernah buat entry pasal dia. ada juga yang kena mengena dengan 'syatila yang sedang cari kerja'.. huhu macam2..

Apa2 pun, aku harap dengan keywords terbang ni dapat memfofularkan kan lagi blog si biru ekeke ;p

psst~! makin banyak keywords terbang yang bersangkut paut dengan nama orang... :)

9 komen bernas:

suzie rahman said... [Reply to comment]

hihi der2 je lah

paan sabri said... [Reply to comment]

camne ek nk bermain dengan keyword nih? still tak pham la..

Blog Leader said... [Reply to comment]

tau xper... blog saya pun byk keyword terbang.. ntah mana2 ntah datang...

En.Wan

::fadxieza:: said... [Reply to comment]

try r letak name saya dlm blog awk..
cmfirm lbh byk keywords terbang yg awk dpt nti..
hahha..

Afiq said... [Reply to comment]

@paan: aq pn xpaham nuffnang listkan keywords2 ni mcm mane..tapi setau aku,tajuk entry tu main peranan penting.

@blogleader: haha taw xpe..tapi bagus jugak cmtu..leh up traffic hehe :)

@fadxiena: ekeke ye ker?nnt nk try letak r ;p

nas said... [Reply to comment]

lorh..afiq..
kamo nie uitm gak ker? kampus aper???
ak nie pon uitm gak..kampus shah alam....akaun pulak tue...:)


jom bace entri terbaru nas klik:

jom berkaraoke!!

Afiq said... [Reply to comment]

@nas: haha aq uitm..tapi bukan dalam kmpus..aq belaja kt uitm nyer franchise je.. tempat belaja je lain,tapi paper n note sume dari uitm mcm ko jugak..huhu..

Lindonut said... [Reply to comment]

haha! phm sgt. xde search blk ke fiq spe syatila uitm tuh? kih2.
lin kne keyword neh "seyha an mom" smpai 13 kali minggu ni. tah bahasa pe tah! :p

Afiq said... [Reply to comment]

@lindonut: haha da search da..tapi tah sape2 yg kluar...

seyha an mom? susu anmum kot ;p

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog