Home » , » Burung 'Mutant'

Burung 'Mutant'

July 23, 2010

Sana burung sini Burung
Atas Burung Bawah Burung
Tepi burung kanan pun burung
Depan dan belakang di mananya burung...

~sape taw si pencipta pantun burung ni? smart giler susunan ayat burung hehe

err dalam banyak2 burung, burung apa yang korang taw? nuri? kakak tua? burung hantu? merpati? pipit? yang dalam gambar ni korang taw burung apa?



err aku pun x taw ni burung spesis ape. yang aku tau tuan empunya burung ni kata burung ni jenis 'mutant'. macam dalam cerita 'X-Men' tu. tah apa kuasa yang burung ni ade aku pn xtaw. korang still x percaya lagi yang dalam gambar tu burung? meh tengok video burung ni bergerak2 plak ;)






dah leh terima ke belum yang kat dalam gambar tu burung? comel x? geram seyh tgk bulu2 dia. lebat~! hehe kalau korang perasaan dalam video tu ade perkataan 'parakeet'. parakeet tu maksudnya....
"Parakeet is a term for any one of a large number of unrelated small to medium sized species of parrot, that generally have long tail feathers."

psst~! burung dalam video tu sebenarnye spesis parrot. hehe aku x pernah bela burung...

17 komen bernas:

Hariz said... [Reply to comment]

Wahhh..
Sangat Unik.
Burung Apa?

New Entry Prof-Hariz
Gadis Sepi Mahu Suami

Parkcheek Chun Li said... [Reply to comment]

kalau dia jalan2 tuh mst tersadung atau terhantuk sbb tak nmpk...

nabilah_2908 said... [Reply to comment]

mcm ayam bulu balik jer buring ni...hehe..

sampai tk nmpk mata..tp cute la... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BERMIMPI TENTANG ULAR

Afiq said... [Reply to comment]

@hariz: huhu sejenis ngn burung kakak tua..comel tu :)

@parkcheek: haha taw x pe..punya lebat bulu tu sampai penuh satu badan..

nas said... [Reply to comment]

pelik tol burung nie....tak rimas ker bulunyer banyak3..hahahhaha.....
geli gak aku nak pegang burung tuh...:P


jom bace entri terbaru nas:

ukiran buah-buahan yang menarik

nas said... [Reply to comment]

pelik3......tapi 'ayu' gak burung tue..hehehe....
mst burung tue ramai bf..hahaha

Thristhan said... [Reply to comment]

Wahh, weird but cute in a way :)

Mr. J pengeRindu said... [Reply to comment]

itu fesyen baru si burung2.

" Kerana Cinta atau Nafsu? " = www.pengeRindu.com

Anishaway said... [Reply to comment]

alololoh.. omey burung ni, kalo dpt nak sikatsikat bulu dia ! ;))

Nur Hawa Mohd Zin said... [Reply to comment]

erk...macam2 binatang pelik ada...huhu

Ayue Aishah said... [Reply to comment]

tak boleh blah r pantun atas tu... hehehehe...

farah wahida said... [Reply to comment]

kesian pulak saya tgk burung tu..sampai tertutup mata but still comel gitu:)

Afiq said... [Reply to comment]

@nurhawa: hehe sume tu kejadian Allah SWT.. :)

@ayue: haha pantun tu afiq google je pasal burung..xsilap arwah 'Din Beramboi' ade guna pantun tu...

@farah wahida: hehe yang penting comel ;p

Mar zyah said... [Reply to comment]

serabut je tgk burung 2,..mmg mutant agkny,.
tpi suka tgk sbb ad hijau,..

chibiehazs said... [Reply to comment]

wah style r rambut burung ni..
eh.. rambut ke??? hehe
boleh terbang ke burung ni..
kang abis telangar tiang.. hahaa

RastaMat said... [Reply to comment]

Aku ingat nak bela burung gak la..
pastu aku dreadlock bulu die..
ok x??
hahahaha....

Afiq said... [Reply to comment]

@RastaMat haha bagus sgt r tu..pstu tiap2 kali show,ang letak de atas mic soh nyanyi wkaakak

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog