Home » , » Interesting Blog Award

Interesting Blog Award

July 26, 2010

hehe da lama x dapat award. kali ni Cik Shiyda & Cik Zakiah bagi award kat Blog Si Biru. thankx yer kamu. award kali ni bertajuk 'Interesting Blog Award'. err, Cik Shiyda, kat mana kamu nampak interestingnya dalam Blog Si Biru ni? hehe x yah jawab. jawab dalam hati je. ;p


1. Thank and link the person that tagged you .
Thank you Cik Shiyda ek sebab bagi award ni. len kali kita leh naik basikal lagi dalam dunia blog. haha ;p 

2 . Tag 15 blogger you,ve recently discovered and think fantastic .


3 . Contact that blog and let them know they have been tagged .
ok~! dalam proses mengontact. ;)

4 . State 7 things bout yourself .

suka update blog
suka bace blog
suka tinggalkan jejak
suka main internet
suka main game bola
suka tengok movie
* banyak sangat sukanya. tu tak termasuk yang wajib lagi. ;p

11 komen bernas:

padin said... [Reply to comment]

salam afiq..
hehe thanx award tu..

Chaon Cornerz said... [Reply to comment]

terima kasih.. =)

Nur Hayaty said... [Reply to comment]

mekasih ya afiq, walaupun da penah dpt dulu, sudi ambil lagi...=]

bromine said... [Reply to comment]

dtg amek award...

thnks ea....

Pelatt said... [Reply to comment]

nasib baik gua takde

kalau tak memang gua jawap punya dengan cara "sopan" gua







BLOG GUA

Afiq said... [Reply to comment]

@padin: wsalam, ur welcome padin :)

@chaon: sama2 :)

@nurhayati: hehe amek je..tambah koleksi award ;p

Nur Hawa Mohd Zin said... [Reply to comment]

wah..tahniah

surihati_ku said... [Reply to comment]

Tahniah dpt anugerah hehee..

shiyda said... [Reply to comment]

nek beskal lg ? aha . tengs jwb tag ! ehe :P

sweetsal said... [Reply to comment]

eh eh dpt lagi ke award tu..tkasih la bg award tp dah pernah dpt dh pun letak kt sidebar...hehe

Cik Moon said... [Reply to comment]

thanks yaa

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog