Home » , » SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

November 26, 2010



Salam semua.. fewwittttt~! header blog bro Ben Ashaari dalam blog AfiqBukhari.com la.. bertuah rasanya aku.. bukan selalu dapat letak header bro ben dalam setiap entry yang aku publish *haha so kali ni memang aku published entry ni khas untuk segmen baru bro Ben Ashaari yang dipanggil 'SAYA SUKA BLOG AWAK LA !'. ok dan 5 blog bertuah pilihan aku adalah:

Blog Zaerr.com - ehermm.. aku suka sangat blog dia ni sebab cara penulisan entry dia sangatlah memenuhi kehendak citarasa aku.. setiap entry yang dia publish pasti akan mendapat komen yang sekurang2nya boleh mengejutkan hati dan minda ni untuk berkata, 'wah! banyaknya komen dia' *hehe kekemasan blog dia pun aku suka. simple dan berwarna warni. xjemu nak menghadap tiap2 hari.

Blog Gombakmali - Owner kepada Blog Gombakmali ni ialah sahabat kepada owner Blog AfiqBukhari.com. sebab apa aku suka blog dia? cara penulisannya sempoi, senang untuk difaham. setiap entry yang dia keluarkan mesti mempunyai info2 yang menarik dan tertarik, kau memang da bomb! walaupun masih baru dalam dunia blog, aku tabik hormat sebab dia mempunyai cara yang tersendiri untuk menarik minat pembaca.

Blog Cik Tom - haa sapa yang x kenal Cik Tom ni angkat tangan? *haha 4sure ramai yang kenal punya. dia ni salah seorang blogger yang tengah nak meningkat popular la jugak. aku minat kat blog dia sebab blog dia lain dari yang lain. buah tomato? why tomato cik tom?? *hehe lagi satu blog dia ni banyak entry2 yang berguna untuk mencantik dan memperkemaskan blog.. dia ni jugak seorang yang x lokek ilmu. terbaik la cik tom :D gudluck 4 your konvo k :)

Blog Real Wanda@ Bro Wanzi - aku amat hormat dengan empunya blog realwanda ni.. walaupun x selalu tinggalkan jejak dekat blog dia, tapi aku selalu masuk blog dia jadi silent reader. dia memang suka tolong orang. pada siapa2 yang kenal bro Wanzi ni, korang mesti tahu kan apa pengorbanan dia kat korang. baik hati orangnya menghadiahkan blogger2 dengan banner yang smart dan cantik. thnks again bro. banyak entry tutorial yang afiq selalu godek2 kat situ :D

Blog Cik Bulat - Adakah owner kepada Blog Cik Bulat 'bulat'? *haha xdela, x bulat pun. aku pun x taw kenapa dia pilih nama Cik Bulat. mungkin ada kisah yang tersendiri kan cik bulat? *huhu aku suka masuk blog dia. tenang je hati. dengan kaler pink lembut(opss aku lelaki sejati wakaka), template blog yang kemas, senang kata, senang hati lah bila jenguk blog Cik Bulat. entry pun sempoi je, boleh hilangkan stress :D

Alhamdulillah dah cukup pun 5 blog pilihan aku. sebenarnya banyak je blog yang aku suka nak masuk. tapi bro Ben menghadkan sebanyak 5 blog je. so apa boleh buat *hehe oh sebelum tu, aku dapat taw pasal segmen 'SAYA SUKA BLOG AWAK LA !' ni daripada blogger Kak Izan sebab Kak Izan suka blog aku la ! *hehe thnks kak :D


Psst~! thnks a lot to Bro Ben sebab banyak menbantu blogger2 baru dalam memperkenalkan mereka di mata blogger2 yang lain, di samping membantu menaikkan trafik :D

34 komen bernas:

kobEj0rdan~ said... [Reply to comment]

blog zaer tu adek bradik la ngan blog aku kan??haha

Cik Bulat said... [Reply to comment]

perghhh ! malu loooo.. maluu.. actually,tgah blurr.. br bgun tdo ni sbnarnye.. ptg nnti/mlm ai dtg lg jenguk.. entry ni.. hehe.. kebingungan br bgun tdo...

Pendekar Berkuda said... [Reply to comment]

dan..untuk menyejukkan hati ang..aku hadiahkan ang komen 1st..hak hak hak...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@kobEj0rdan~
haha ye la kot ekeke

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Cik Bulat
haha okehhhh :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Pendekar Berkuda
haha thnks a lot pendekar..entry award ang aq lom buat lagi..maybe sok aku buat :D

Izan Ishak said... [Reply to comment]

yayyy...afiq pun dah buat n3 5 blogger pilihan hatinya. thanks afiq sbb backlink belog k.izan ye. Terharu....sob...sob...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Izan Ishak
hehe ur welcome kak:D

GombakMali said... [Reply to comment]

ohh afiQ~ bahahaha

Wanzi said... [Reply to comment]

Salam afiq.... terharu rasanya sebab masih ada yg masih ingat kat wanzi... terima kasih banyak2 afiq kerana sudi menyenariakan nama wanzi kat entry ni... semoga tali persahabatan akan berpanjangan....

p/s; maaflah sbb buat masa ni wanzi kurang sikit bw, kerana ada beberapa hal nak diselasaikan.. insyaallah dah selesai nanti kita bw kembali... thanks.. i like this blog nice...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@GombakMali
haha pahal ko?

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Wanzi
wsalam, semoga tali persahabatan antara kita xkan putus walaupun hanya kenal di dalam dunia maya je :)

semoga segala hal dapat diselesaikan dengan cepat dan mudah, insyaAllah :)

Gayahspears said... [Reply to comment]

afiq!!!!hahahahah.. pokcik zaer asyik tersenarai ja~lalalala

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Gayahspears
haha haruslah tersenarai sebab ekeke ingat nak senarai kan gayah tadi, tapi x cukup korum la plak huhu

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Gayahspears
haha haruslah tersenarai sebab ekeke ingat nak senarai kan gayah tadi, tapi x cukup korum la plak huhu

Zaer!! said... [Reply to comment]

wah! review tu.thanks2.haha.cik gayah jeles tu.macam mana?hehe.

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

semuanya nama2 blog yg hebat...
sape yg x kenal dgn2 blog2 yg afiq sebut tue kan.mmg sempoi dan best blog2 mereka itu...
same gak mcm blog nih...
hee

sop said... [Reply to comment]

semua blog afiq senarai sop suka juga.. :)

najihah sahami said... [Reply to comment]

haha..setuju fiq ngan semua blog ngetoppp nih!!

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Zaer!!
haha biarkan gayah jeles ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Belalang Hijau
haha thnks belalang..tanpa belalang sapela afiq kan :)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@sop
hehe thnks bro sop :D

suffer8zine said... [Reply to comment]

wahhh nice bro,mmg x dinafikan la, aku setuju!

Terkini : Burger Daging Ular

Pendekar Berkuda said... [Reply to comment]

@Afiq Bukhari kalau ang tak buat...tamo aku datang blog ang dah... fed-up...haha.... bukan senang nak jadi pendekar terhebat tau...sedangkan Incek Ben pun aku tak bagi...ada paham?? haha...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Pendekar Berkuda
haha baik bang pendekar..nanti hamba buat.. tuan hamba jangan risau k.. keris tu still milik hamba lol~!

Anip™ said... [Reply to comment]

kt atas mmg blog yg best..huhu~ aku sukee..

1)Mengumpat! Adakah Ianya Hobi Manusia Zaman Sekarang ?
2)Menjadi Tunang Orang Tanpa Kita Sedar, Biar Betol ?
3)8 Perkara Tentang Lelaki Yang Korang Mesti Tahu !

Shahazrin said... [Reply to comment]

salam.. follow dari blog BA... minta tunjuk ajar....

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Shahazrin
wsalam..insyaAllah apa2 yg saya boleh bantu, saya bantu :)

wannurfazrini said... [Reply to comment]

terjah dr blog ben !

wannurfazrini said... [Reply to comment]

terjah dr blog ben !

nama.aku.lynn said... [Reply to comment]

lets see my top5!=)

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

wah thanks a lot afiq sbb suka blog cik tom..cik tom mmg suka blog afiq ;)

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)

Matika Love said... [Reply to comment]

saya pun suka blog awak...singgah laa...saya pund h join..

semua boleh join...saya bangga menjadi blogger malaysia..

Matika Love said... [Reply to comment]

saya pun suka blog awak...sudi2 lah singgah blog saya..

semua boleh join...saya bangga menjadi blogger malaysia..

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog