Home » , , , » Kerap Blogwalking, Percuma Satu Banner

Kerap Blogwalking, Percuma Satu Banner

November 10, 2010

Salam semua.. selama hampir setahun aku berblogging, ini lah kali pertama seorang blogger yang baik hati menghadiahkan aku sebentuk/sekeping/sebidang banner tanpa perlu meminta dan merengek dengan beliau.. tau2 je, beliau tinggalkan pesanan dalam chat box supaya datang ke blog beliau ambil hadiah.. sejak bila plak aku masuk contest? last aku join contest yang dianjurkan oleh blogger ialah contest dari cikmin dan aku dah pun tuntut hadiah tu..

Masuk je blog dia, mata aku terus terbaca entry 'Hadiah Link Banner Peringkat Ketiga'.. scroll sampai ke bawah, ternampaklah satu banner, gambar seorang pahlawan berani mati tengah pegang pedang *haha smart giler bro.. merah menyala plak tu.. garang sangat ke aku ni? *ehehe ok, blogger yang dimaksudkan ialah bro Wanzi, empunya sebidang tanah yang diberi nama wanda2u.com, realiti kehidupan.







Smart x? berdiri tegap kot aku dalam banner tu *hehe siapa2 yang nak ambil banner tu, ambil la yer.. sebelum ni pun aku dah ada banner sendiri.. so sekarang ni dah bertambah lagi satu.. orang kata biar pelbagai.. dan banner lagi satu ada je kat menu bar atas ni, hujung kanan sekali.. dan pada siapa2 yang nak exchange banner dengan aku, dipersilakan.. banner korang akan terpampang didalam page ni, Exchange Banner, FREE OF CHARGE!

Apa2pun, thanks sekali lagi buat bro Wanzi sebab sudi nak buatkan aku satu banner percuma.. aku hargai sangat2.. bukannya senang nak dapat peluang camni.. kan? *senyum ikhlas lagi satu, isi kandungan dalam blog beliau ni memang pelbagai.. bagi blogger2 baru, tutorial melambak dalam blog beliau. x caya, tryla tengok sendiri, wanda2u.com.

Psst~! ha korang kalau nak banner free macam aku tu, tunggu apa lagi, pergila jenguk blog bro wanzi.. bagi salam dulu, adab sebagai seorang muslim kena jaga bila nak masuk rumah orang.. bukan main tendang sesuka hati je pintu rumah orang.. *huhu

20 komen bernas:

RAFHAN ~peace~ said... [Reply to comment]

stylo mylo ko punye banner. jeles aku.. haha..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@RAFHAN ~peace~
haha tryla slow talk ngn bro wanzi :D

Aizat Shafiq said... [Reply to comment]

stylo la banner tu...
=)

shima said... [Reply to comment]

banner cun derrrr.

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Aizat Shafiq
haha tq2..tq to bor wanzi :D

Bulan said... [Reply to comment]

macho2~
ehee

suffer8zine said... [Reply to comment]

fuyoooo lawa banner!

Terkini : Contoh Gurauan 'Manja'

.::WaNiE::. said... [Reply to comment]

ehh bestnye dpt free hahaha

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Bulan
haha bodek nmpk? ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@.::WaNiE::.
haha sape y xsuka bila dapat barang free :D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply to comment]

wah menarik yu...

LATEST ENTRY

NAK P MEKAH PON PAKAI BULU MATA PALSU?

TUTORIAL CARA NAK ASINGKAN KOTAK KOMEN DAN CARA NAK BUANG WORD VERIFICATION

HIDUP DI KAMPUS: INDAH ATAU SEBALIKNYA?

eiela said... [Reply to comment]

bro wanzi tuh memang baik,,banyak jugak yang dia bagi banner kat bloggers.

tehr said... [Reply to comment]

memang suka sangat kalau dapat barang free :)

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

baikkan wanzi..ciktom pun dpt..lawo banner afiq..tp rsnya wanzi xtau wanzi punye fevret kaler biru kot..kl xkonpem biru semua..hehe..

cik lya said... [Reply to comment]

jom xchange banner jom :)

http://liyalicious.blogspot.com

g0m0k9enDek said... [Reply to comment]

bestnyer~~~ huaa.. nak juga!!

Gayahspears said... [Reply to comment]

wah menarikla.. ade pedang samurai lagi.. class gtu.. afiq!!! aku jeles..huhu

FareedSairi said... [Reply to comment]

bole tahan stylo la bro :)

Cerita Kreatif
7 kemuliaan dalam 7 amalan
Jom Komen: keputusan survey Kitar Semula
Jom Undi Si Tukang Tulis dalam Nescafe Chill Lah Gig Contest

padin said... [Reply to comment]

hahaha... rajin gila aku tengok bro wanzi tu buat banner untuk satu sorang, berlainan pulak tu hehe, semua banner comel2 dan hebat belaka,

Wanzi said... [Reply to comment]

salam afiq.. sory baru singgah... terharu rasanya.. lagi satu afiq siap buatkan enrty lagi... sebenarnya wanzi tak minta apa2 balasan pun... tapi bila dah buat entry ni wanzi ucapkan ribua terima kasih kerana bersusah payah siapkannya.. apa pun semoga afiq akan berjaya dalam dunia bloger.... thanks

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog