Home » , » Adik nak kena rotan ke?

Adik nak kena rotan ke?

November 20, 2010

Adik, kalau nak main bola, main kat padang ek. bukan dalam rumah. Jiran2 sebelah nak rehat di hari minggu ni. Lame tu nak tunggu hari minggu. Bila sampai hari minggu, adik2 plak main bola dalam rumah. Pastu pagar rumah besi tu jadi gawang gol plak.. Kedegangggggg!! Kus semangat.. Sian anak2 kecik dan mak bapak budak, nak tido pun xleh...

Adik2 nak taw sesuatu x? Bapak abang garang tau. Sekali dia jerkah adik2, melompat ke belakang kesemuanya nanti. Nak camtu? *haha bukan xleh main bola dik, boleh je. Tapi x kena pada waktula adik2 main bola. Sekarang tengahari, bukan petang. Adik2 tunggu petang k. Mainla puas2, xde siapa yang nak larang. lagi satu, janganla sepak bola tu ke arah pagar besi, annoying betul bunyi2 pagar tu bertembung dengan bola.. setiap seminit adik sepak bola tu, dan setiap seminitla abang kena tahan telinga ni dari bernanah dan berdarah..

Abang tengah baik hati ni. jangan sampai abang rotan punggung sorang2. Senyapppppp!!!!!


Psst~! Keluhan seorang abang terhadap anak2 jirannya.. *lol~

Psst2~! chatbox baru aku kat sebelah bawah google search.. yang kelip2 tu :D senang sangat nak cari kan.. *hehe

19 komen bernas:

zalin said... [Reply to comment]

sabar bro..hihi..

princeduyong said... [Reply to comment]

haha...sentap...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@zalin
haha sabar tu sabar jugak, zzzz ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@princeduyong
kahkah prof. sentaphatimaknak ;p

cimut munniey :) said... [Reply to comment]

awak ckp kat anak jiran ehy? tabik spring ah awak berani :)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@cimut munniey :)
haha dorang x bace pun blog afiqbukhari.com ni.. lagi satu, anak2 jiran saya semuanya cute2, geram je nak cubit pp masing2 ekeke

najihah sahami said... [Reply to comment]

hoho..abang..padahal abang pun nak join adik main bola kan..kan..??haha..

adess..pongoh gk afiq ni rupenye ek..sabor fiq...budak-budak..hik2..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@najihah sahami
ape pongoh tu? ;p
saje je ni nak menggedik ngn budak2 tu ekeke

Kalamhati said... [Reply to comment]

huhu sabo ye bang afiq..=)

cimut munniey :) said... [Reply to comment]

anak anak jran! anak awk bile? HHIHIHI

badewayyy,,,budak budakk kang comel jep :*

Bulan said... [Reply to comment]

abg jom la maen bola same2..
adik taw abg suke men bola..ahaks
sebab tue abg xsampai ati nk marah kami...
abg pn nk join same..eheee

Zaer!! said... [Reply to comment]

rotan jangan tak rotan.haha.;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@cimut munniey :)
haha anak2 yang tu lambat lagi kot ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Kalamhati
hehe tengah sabar ni kak ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Bulan
haha pandai ek tokok tambah sendiri? :D

AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

Huhu~ Masa frm1,pernah kna rotan kat tgn~ sbb,aida dok luar kelas ~ =_='

Aretikz said... [Reply to comment]

Saya bapa budak tu.. awat xrotan trus? kira ok juga kalo rotan mereka ni.. eh? haha..

tehr said... [Reply to comment]

sabar bang, malam nanti kami berenti main!

saff'sWords said... [Reply to comment]

memang mempunyai kesabaran yang tinggi. bagoss :D

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog