Home » , » Maaf...

Maaf...

April 4, 2011

Assalamualaikum...


Maaf kalau aku tak bertegur sapa,

maaf kalau aku tak mesra,

maaf kalau aku terlupa,

maaf kalau aku tak ceria,

maaf kalau aku tidak aktif,

maaf kalau aku tidak seperti dahulu,

maaf maaf maaf...


Dan yang paling penting sekali, maaf kalau aku tak update blog hehe. aku dah puas menulis macam-macam di dalam blog. lain orang lain perangai kan? so jangan nak pandai-pandai samakan aku dengan orang lain, peace! sekarang aku nak berehat sekejap dari dunia blog. lama atau sekejap, aku pun tak tahu. tengoklah macam mana. kalau ada cerita, aku akan update jugak macam biasa...

Aku tahu ramai je yang still masuk ke dalam afiqbukhari.com ni walaupun tak berupdate.. rasa bersalah plak rasanya tak sajikan korang semua dengan cerita-cerita yang baru..(sapa plak yang nak baca blog peribadi aku nih?) aku harap korang tak kecik hati ok.. so jangan unfollow aku yerk. tak paksa nih, permintaan je haha.

By the way, blogging dengan cara yang betul. jangan jadi blogger yang macam@umpama ayam, yang tergesa-gesa nak melintas jalan k! fikir dulu sewaras-warasnya..

Psst~! helloooo, im a student, not stupid. daaa..

23 komen bernas:

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

selamat berehat bro...
smpi masa dan tika akan timbul perasaan begitu utk berehat dari dunia blog..

hee

Faizal Fredley said... [Reply to comment]

arghh..maaf mu tidak diterima...

najihah sahami said... [Reply to comment]

OK FIQ..JAGA DIRI..BELAJAR LEKLOK EH..ehee...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Belalang Hijau
lumrah dunia dan manusia :)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Faizal Fredley
aisehh susah r camnih kalau blogger otai x maafkan aku :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@najihah sahami
baik mishhh, tq :D

akid azami said... [Reply to comment]

fiq, kau nak tinggalkan aku ke? isk..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@akid azami
aishh idok ler sampai cenggitu sekali.. kome kalau ade soalan nk ditanye, drop aje komen tuh :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

takpe lah afiq..ambik masa sbb entri yg berkualiti tu yg penting

Bulan said... [Reply to comment]

xdpt nk maafkan u salagi x dpt jagung rebus.hakhakhak

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
thats right :D thnks LM hehe

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Bulan
alahai manala nak cari jagung rebus kat malaysia ni ek haha

Pendekar Berkuda said... [Reply to comment]

ang nak buat ape ?? selalu hilang ke mana ntah... hahah...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Pendekar Berkuda
hahah bz study la oit..tu yang hilang :D

eRza farEeha said... [Reply to comment]

wahh atok...slmt berehat seketika!

cOnfuSeME said... [Reply to comment]

huhu...patut la lama diam je.....chaiyok2..:)

Cik Aish said... [Reply to comment]

betul betul...pentingkan kualiti dari kuantiti! tapi kalau lama tk berupdate tak takut bersawang ke? apa pun, we all tgu entry yg terbaik dr afiq ok!

ASSOYFINGER67 said... [Reply to comment]

apapun kao tetap rakan lama aku dalam dunia blogger...so sampai bila2...ur still my fren..huhu...update ke tidak..tak wajib di segi syarakkan..hikx3

suffer8zine said... [Reply to comment]

x pe bro, faham :P

Terkini : Senarai Keputusan Dan Calon ABPBH 2010-2011 | Penyelesaian Masalah Error Button Older Post

Nora Shahaira said... [Reply to comment]

Akak nora baru singgah sini..
kalau blogging dgn cara sendiri pun kena jaga ayat jangan mengusik sensitiviti orang..? err..akak nora salah cakap ke..

salam kenalan ya..

Rain said... [Reply to comment]

sesuka ati je ek ko nk blah tggalkan awek ko mcm ni...

aku xizinkan.... hahahah

missSenget said... [Reply to comment]

jangan rehat lama2 sangat bro..ekeke

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Nora Shahaira
xsalah pun kak.. lain orang lain cara kan? kadang2 gaya penulisan seseorang tu berbeza dengan perwatakannya sendiri.. so benda2 macam ni xboleh dinilai dengan cara yang kasar :)

anyway, selamat berkenalan juga, thnks yer kak kerna sudi menjenguk afiqbukhari.com :)

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog