Home » , , » PARK YOUR CAR PROPERLY!

PARK YOUR CAR PROPERLY!

April 6, 2011



Selamat cermin kereta tu tak dipecahkan.. selamat pintu kereta tu tak dicalarkan.... itu dah kira bermoral la orang kata, just bagi pesanan via kertas.. kalau nasib tak baik, melayangla duit tu dek kerana kesalahan diri sendiri..

Kot yer pun nak rushing, carila parking lot yang luas sikit, dan tak menyusahkan driver lain yang nak keluar masuk.. zzz.. tak pun, kalau dah tau diri tu lambat nak ke tempat kerja@kelas, keluar awal la dari rumah.. bak kata Allahyarham Tan Sri P.Ramlee, 'aku bukannya marah, nasihattttt!!'

Psst~! itu bukan kereta aku, tah sapa2 yang park camtu..

20 komen bernas:

a n a s t a s y e a said... [Reply to comment]

Hahaha .. sokong ! Kena berbudi .. bila nak buat teguran mcm kes nie :D

Anastasyea's latest post ..Pegawai Kastam maut jatuh dari tingkat 3 bangunan SPRM | Adakah insiden ini sama dengan Teoh Beng Hock?

saya_arief said... [Reply to comment]

huhu..kene try buat macam ni nanti.
ramai yang park ikot sedap je.
:D

eRza farEeha said... [Reply to comment]

bukan kete atok ke tuh..ahah

Izamir Ridzwan said... [Reply to comment]

bgus lah org yg tgglkan nota tuh

Burp said... [Reply to comment]

igtkan ko kena sound tadi.. hahaha! dah sampai Melaka wat kepala yer ko

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

bkn kereta afiq...tp siapa yg tulis?afiq ke?hihi

encHIx laNDax said... [Reply to comment]

HAAHA~ baekk gile orang tu~huhu

cik panadol said... [Reply to comment]

org yg suke block kete org lain tu merupakan seorang yang MAHA PEMALAS! ape salahnya park jauh sikit....

mencik!

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
hehe orang lain yg tulis..afiq just ambil gambar je :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Burp
xkan nak masuk rumah orang nak kena kurang hajar kot.. pndai2 bawak diri ler :D

najihah sahami said... [Reply to comment]

tau xpe...parking kete blakang orang, lepas tu tak turunkan handbreak. tak ke MENYUSAHKAN namanya. hahaa..adeh. naseb la fiq. selalu gk kena cmni masa prac dulu...

CikBulat said... [Reply to comment]

katakan je la tu kereta ko, malu2 nak ngaku. hahahaha!! sombonggg!

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@CikBulat
haha wehh mana ada aq sombong la..xde kelapangan masa je :D

.:|kamaryeah|:. said... [Reply to comment]

haa~ pernah kena mcm tue dgn jiran sebelah rumah~
x block pon jalan die just termasok teritory rumah die~
teros dpt surat cinta~

p/s: pengajaran klo nk block kete org, neutral gear n no handbrake~

Anishaway said... [Reply to comment]

orang macam ni tak reti menyabor !
huh.

suffer8zine said... [Reply to comment]

kat depan kondo den ni selalu ade kete wat hal

Terkini : Telur Ayam Tiruan

Saffrina Ropiee said... [Reply to comment]

cara terbaik nak bagi pengajaran :D

Rozuan Ismail said... [Reply to comment]

kira bertuah le tuh kan dia sound elok2

Salwa said... [Reply to comment]

ramai je yang blok=ck parking tapi tak turunkan handbreak.haih...

Pendekar Berkuda said... [Reply to comment]

nasib baik jela orang tuh... kalau macam yang ang cakap.... kena pecah ngan kena calar... menjawab la kau... hahah...

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog