Home » , , » Study week!

Study week!

April 15, 2011

Assalamualaikum...

Fuhhh dah lama tak update blog.. bak kata entry 'Maaf...' ni la kan, kalau ada masa, aku akan update macam biasa.. tapi nampak gayanya macam aku takde masa huhu. almaklumlah minggu-minggu akhir semester, kerja banyak, assignment sana sini, test atas bawah, presentation kiri kanan, memang takde masa untuk update blog, tapi masa untuk update status dalam facebook ada je haha.

Blog afiqbukhari.com sekarang dah tak macam dulu.. kurang cerianya. setiap kali masuk, asyik benda yang sama je kan. i noticed that.. tapi xpela, adela jugak sekerat dua readers yang still nak masuk sini untuk cari informasi yang berguna. aku harap segala informasi tersebut dapat memenuhi apa jua kehendak korang sebelum masuk ke sini.. insyaAllah.

Sekarang aku dah start cuti untuk study week.. first paper 30/4, so aku ada dalam seminggu lebih untuk berehat sebelum masuk ke alam penghafalan teori, isi, rumus dan segala bagai jawapan yang perlu dihafal untuk dicatitkan di atas kertas penilaian nanti. insyaAllah semuanya nanti akan berjalan dengan lancar, amin~

So pada sesiapa yang senasib dengan aku yang bakal menempuhi alam penilaian nanti, especially to UiTM students, sila reschedule balik time table korang, pastikan aktiviti mengerah otak lebih banyak daripada aktiviti yang lain. Do the BEST and Get the BEST! chaiyokk!

Psst~! patut kah ditukar bateri kalkulator saintifik 570 aku? dah nak dekat 7 tahun aku pakai, tapi still powerful macam biasa... risau jugak kalau abeh secara tiba-tiba...

11 komen bernas:

azwa amani said... [Reply to comment]

waahh best nyer ade stdy week...amani tkde stdy week..besok dh strt exm...

Nur Hawa Mohd Zin said... [Reply to comment]

salam afiq..lama tak ke sini..

sgt best study week...boleh tgk movie n jalan2..heheh...

Anishaway said... [Reply to comment]

all the besttt ! study smarttt ! ;)

najihah sahami said... [Reply to comment]

hehehee...tolong tukarkan bateri kalkulator dan eskalator mish sekali eh fiq...hehehe

gudlak exam t ok!

Cik Bucken said... [Reply to comment]

study week? mcm pernah dgr =P

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

gud luck la bro!!hehe

ishiko said... [Reply to comment]

gud luck yer!!! *tiba-tiba rasa bimbang kat calculate sendiri..

suffer8zine said... [Reply to comment]

gud lux bro!

Terkini Kucing Lahirkan Anak Anjing

Zyash said... [Reply to comment]

Good luck..same la kita, final exam just around the corner..
HEARTBEAT

Birthday Giveaway by SAYS.my!!

muhammad iqbal hakimi bin tahir said... [Reply to comment]

sama r..aku tgh stdy week gak ni..huhu

LadyBird said... [Reply to comment]

gud lak afiq :)..
jgn lupe berdoa ..

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog