Home » , , , » Youtube bergelap

Youtube bergelap

March 26, 2011

Assalamualaikum...

Okeh campaign earth hour dah tamat.. tapi kalau aku tak nak bukak lampu lagi boleh tak? haha xpela, dah berpinau mata aku ni duduk depan laptop dalam kegelapan.. tadi masa earth hour aku saje bukak laman youtube.. then aku nampak ini..


Apa yang korang nampak? mesti korang nampak matluthfi90 kan? actually aku nampak background laman youtube berlatarbelakangkan hitam.. so aku dengan niat plagiat, terus menukar warna background afiqbukhari.com kepada warna hitam sebagai tanda sokongan kepada kempen earth hour. tak salahkan? ada sesiapa yang perasan? kalau tak perasan xpela haha


Psst~! member aku datang rumah tadi. then dia tanya, pukul berapa TNB nak shutdown semua lampu rumah kita ni sempena earth hour? aku tersenyum sinis sambil berkata, ntahla... ;p

8 komen bernas:

CIK MASTURA said... [Reply to comment]

Kalau bumi jaga kita salah kah kalau kita jaga bumi kita juga. cuba pikir, kalau tak ada bumi kita nak duduk mana weh? tepi longkang? hey hey lupa ke? Mana boleh, sebab longkang pun duduk dalam bumi juga la. tak gitu? Jadi, mari sama sama kita jaga bumi kita OKEY.. jangan buat buat lupa pulak malam ini ye. JOM KITA SAMA SAMA BERGELAP GELITA. selamatkan BUMI KITA. yela Kita ada SATU BUMI je kot.

zaidatul salwa said... [Reply to comment]

dah tutup gak tadi.sonok lak tengok tv gelap-gelap.hehe.

Bulan said... [Reply to comment]

tutup n tido terus.huhuhu

suffer8zine said... [Reply to comment]

sama la kita bro, blog aku pun smlm 1 jam hitam

Terkini : Biri-Biri Lahirkan Anak Anjing

Afiq Din said... [Reply to comment]

hehe.. youtube pon nk join gak tu

Rainbow said... [Reply to comment]

pe yg afiq cari kat u tube lam gelap ni haa? ahahah... :P

tehr said... [Reply to comment]

sama ngan aku
ngadap lappy dalam gelap
memang berpinau biji mata
hahaha

cOnfuSeME said... [Reply to comment]

ehem2..asal sebut2 TNB nih...huhu..

mati la TNB kena saman klu shutdown xpasal2...:P

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog