Home » , » Update sebab MU kalah...

Update sebab MU kalah...

March 7, 2011

Assalamualaikum...

Setelah diamati tarikh entry sebelum ini, nampaknya sudah seminggu aku menghilangkan diri. bukanku kecewa, bukanku tak sudi, tetapi ku busy haha. busy dengan study, busy dengan assignment, busy dengan kuiz, busy dengan test.. plus hujung minggu pun ada aktiviti Kemahiran Insaniah di kolej. kalau tak pergi kena repeat dengan budak-budak baru akan datang...

Korang semua sihat? ada baik? still boleh bernafas macam biasa?

Aku alhamdulillah sihat macam biasa.. tetapi alahan kepada habuk buat aku selsema adehh.. baru je baik daripada demam 2 minggu lepas. redha jela.. bukan redah k.. penat bila selsema ni.. asyik nak menyedut dan menghembus kuat-kuat.. habis merah hidung wuuu..

Malam ni game bola diantara MU dengan Liverpool.. wuaaaaa tahniah la liverpool, 1-3.. MU sekarang tengah down kot.. si alex tu cakap bukan kemain suruh player tingkatkan prestasi dan tunjukkan karekter sebenar sebagai juara, tapi habuk pun tarak.. zzz tapi xpa, still teratas dan still yang terbaik haha. cukuplah cerita pasal MU.. buat aku down je krohhhh!

Minggu ni pun bakal busy sebenarnya.. dengan presentation public speaking, test bagai, kuiz mandarin... preparation belum lagi fuhhh! senang-senang kita bako je rumah dia, dasyat giler lerr.. blawok blawok!

Psst~! baik main dota daripada bengang dengan MU...

23 komen bernas:

najihah sahami said... [Reply to comment]

haha..seb bek saya penyokong chelsea. dah out masa awal2. so, xde lah tinggi sgt harapan tu. ahahah

.:|kamaryeah|:. said... [Reply to comment]

heee~
biase la kan bola tue bukannya empatsegi~

btw slmt berpresentation n berassgnment ye~

Yanie J said... [Reply to comment]

haha...takpe MU tetap THE BEST!!
HOHOHO :P

sokong MU!!! huh

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@najihah sahami
haha kenalah tu gang dengan wan ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@.:|kamaryeah|:.
hehe selamat selamat!

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Yanie J
like this comment! :D

kiz said... [Reply to comment]

apo nak buek fiq..padang lapang kekadang berlari tersadong jua..

Fairosza said... [Reply to comment]

update sbb MU kalah???kalau menang tak update ea??hehe

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@kiz
haha betul2..bermakna betul ungkapan nih :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Fairosza
sebab mu da byk kali menang kot haha :D

apik pehe said... [Reply to comment]

hahah..tgk gak tadi..bengang gak tadi..haiyaaaa..nanti nk lawan arsenal pulak..adeh2

Tok Esah said... [Reply to comment]

rilek r bro!!! kite senasib, sebab MANU kalah, down.. tak nak update blog, hahaha

tak pe2, pahni kita hentam arsenal plak yer!

shida saje said... [Reply to comment]

hihi afiq walau pun shida kurg bpgetahuan tentg bola tp bila kalah mmg tahu pe rasanya hihi ^_^

suffer8zine said... [Reply to comment]

aku pun tgk smlm menyirap je bro

Terkini : Kedai Menjual Aiskrim Susu Badan Disaman

RastaMat said... [Reply to comment]

terbaek ah liverpool..
hahahaha...

eniey yusoff said... [Reply to comment]

stress jugak MU kalah ! sobssobs T.T

AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

haha.. padan! :P

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

ko penyokong team mane ni apik??

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@nazirulhazwan~
MU la der :D

azis fotografi said... [Reply to comment]

I Love Liverpool

Rainbow said... [Reply to comment]

study3!..pkai spek tuu..kang rabun ahaha

AMMAR YASIR said... [Reply to comment]

Terbaiklah MU

kaka1407 said... [Reply to comment]

alaaa..MU kalah nasib je tu....

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog