Home » » Demam kuning

Demam kuning

August 22, 2010


tolonnnnn tolonnnnnnn...!!

screen laptop mak aku da jadi kaler kunen ni..

petanda macam nak kena beli laptop baru je??

sebelum ni dah 4-5 kali masuk klinik... da macam2 repair aku rasa...

dari isi dalam, sampai la ke isi luar...

hurmmm.. da nak nazak ni.. tapi baru 4 tahun jagung...

betulla apa yang member aku cakap,

'fiq, ko hati skit2 sebab screen laptop ni da jadi kaler kunen..'

apakah maksud beliau???

adakah aku akan dijangkiti demam kuning?

zzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

sama2lah kita nantikan lagi beberapa tahun akan datang k...


28 komen bernas:

maCy said... [Reply to comment]

meh anta klinik maCy. gerenti pecah skrin dia. keke

Cik Jari said... [Reply to comment]

hehe..hayukkkkkk..berhati-hati....lau betul2 demam kuning,nnti ne masuk dlm inkubatur ((tak taw eja))...nnti kulit hangus...ngeh2...

beli la laptop vaio....cunnn...macam2 kaler...

yott said... [Reply to comment]

nak kena pi servis lg kot afiq..
lappy saya pun dah lama antar service
nak gi hantar la..

Afiq said... [Reply to comment]

@maCymak aih..xjd r cmtu..bek biakan de demam je dari pecah hahahaha ;p

Afiq said... [Reply to comment]

@Cik Jari hehe mau x berasap nnt lltop ni ekeke vaio? xminat la..nak apple :D

Afiq said... [Reply to comment]

@yotthehe cukup da la sis..da byk kali servis..duit pn da byk kali keluar..kalau sikt xpe, ni leh buat buat poket kering terus huuuuuu

RastaMat said... [Reply to comment]

Try pakai pc bro..
Senang sket nak maintain sendiri..

Azmi said... [Reply to comment]

masalaah nya..sempat ke bbrpa thn lagi???
tkut2 xsmpai sthn pon...

@ien_R@z said... [Reply to comment]

bagi makan ubat la.. hehe..


dah 4 tahun? kena beli bru dah tu.. hee

syAfA said... [Reply to comment]

xpe..beli laptop baru aje..hihi..

salam ziarah!.:P

MissXYZ a.k.a Abaikan said... [Reply to comment]

demam kunen... igt spe yg kne upenye lappy... hehehe

Afiq said... [Reply to comment]

@MissXYZ a.k.a Abaikan haha saje bg gempak :p

Afiq said... [Reply to comment]

@syAfA hehe wsalam..beli lptop baru?aiyarkk pulusss :D

Afiq said... [Reply to comment]

@@ien_R@z ekeke ubat ape nk bg de makan?antibiotik ke? :P

Afiq said... [Reply to comment]

@Azmihaha jgnla doa cnggitu..harap2 lebih dari stahun kot :D

Afiq said... [Reply to comment]

@RastaMat haha pc aq da ade..ni laptop mak aq yg pakai..tapi aq jugak yg kena maintain adehhh

mr.curly said... [Reply to comment]

aduh bro.. kene cpt2 g klnik ni.. leh gak dpt mc .. hehe

Aida Effarina said... [Reply to comment]

my 1st impression masa baca title td, 'uikss takkan encik afiq dh besar2 ni pun kena demam kuning pulak?'. rupanya lappy yg kena hantar hospital ek.. call la ambulans, insyaallah within 1 hour sampai la. hehee ;D

King Of Single said... [Reply to comment]

lappy ku pule diserang volcano...hebatt!
gilerr la kalw screen da teruk kan..hmm..susah la..camne nii

Afiq said... [Reply to comment]

@King Of Single huhu tula..nnt nak edit warna ke,mesti jadi kaler lain adehh

Afiq said... [Reply to comment]

@Aida Effarina haha kalau call ambulan,ngn afiq2 de angkut sekali ekekeke

MX said... [Reply to comment]

afiq...laptop kaler kunin cmne tu?...
ni mesti ade problem ngan configuration nie...tak pun skrin die...

Afiq said... [Reply to comment]

@MX bukan cnfiguration..mmg ade prob ngn screen..mmeber pun da sound soh siap sedia je huhu

zaujahafis said... [Reply to comment]

kuning ja ke..len2 kaler tekde?/

echah mashuri said... [Reply to comment]

nak duit la tuu..heheh

Zaer!! said... [Reply to comment]

hahaha..Nak kene tukar baru 2..esok inform pada M.Z suruh tukar baru..haha

Anne Boleyn said... [Reply to comment]

sy pon suspek lappy tu kena demam kuningg and wajar di beri ubat secepat mungkin!. hehe :p

armouris said... [Reply to comment]

info tentang bayi kuning di SIHAT SELALU - Penyakit Bayi Kuning

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog