Home » , , » Blog Mesra Pengguna

Blog Mesra Pengguna

December 14, 2010

Assalamualaikum readers.. jujur aku katakan yang blog aku ni simple mimple je. dan aku x mengharap sangat nak suruh orang puji dan bagi penghargaan untuk blog afiqbukhari.com ni.. tapi aku terharu sebab ada pihak yang sudi memberikan penghargaan besar kepada afiqbukhari.com.

Aku dapat satu komen daripada seorang  blogger ni yang mengatakan blog aku merupakan calon top 5 kategori anugerah Blog Mesra Pengguna 2010, Alhamdulillah kalau itu yang membuatkan para pembaca rasa. aku anggap ianya adalah satu penghargaan yang begitu besar yang pernah aku dapat selama setahun aku bertapak dalam dunia blog. walaupun bukan secara official, memerlukan undi dan sebagainya, aku tetap menghargainya.

Dan paling tak sangka bila blogger tersebut telah menilai sendiri blog-blog yang tercalon ni dengan pemberian markah untuk Tanggapan Pertama, Banner, Widgets, Topografi dan rekabentuk, Maklumat dan Hiburan, dan akhir sekali Keluwesan.. err apa maksud keluwesan ek? *hehe so dengan adanya segala pemarkahan tersebut, blog aku antara yang layak untuk menerima anugerah ni dengan peratusan sebanyak 67%.


Alhamdulillah dan thanks again kepada blogger Zetchi Henry kerana sudi memberi anugerah kepada blog aku yang tak seberapa ni. banyak je lagi blog-blog yang cantik, kemas, gempak dan dll. dan tahniah juga kepada 4 calon anugerah Blog Mesra Pengguna yang lain iaitu;


Psst~! perghhh dah macam ucapan untuk artis baru paling popular la plak *haha

32 komen bernas:

darkbatman said... [Reply to comment]

tahniah bro.. blog ko n empunye blog pun mesra..hoho

Zaer!! said... [Reply to comment]

Wah! Tahniah.xtahu plak ade bende ni.;p

asyfiqaz said... [Reply to comment]

aah blog ni agak mesra pengguna r..cepat nak load =)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@darkbatman
haha thnks bro.. :D

Syat0za said... [Reply to comment]

wahaha, den xtau pun sal ni.. ^_^" tahniah :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Zaer!!
haha same2..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@asyfiqaz
yeah thnks a lot :D

eiela said... [Reply to comment]

tahniah,,blog mesra pengguna, dan memang mesra pun. loading pun laju jugak

Latest Entri :
Pertandingan Pantun Paling Menarik

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@eiela
hehe tq yer :)

Afendi Othman said... [Reply to comment]

wah...tahniah...zalin once i talk kawan gua tu..hehe

Anip™ said... [Reply to comment]

wah~ blog mesra pengguna..huh! hebad2..

Latest Entry :
-> Tingkatkan Trafik Blog Dengan Sistem Autopost Entry Terbaru Di Malaysia Blogger United !
-> Lubang Terbesar Di Dunia Terletak Di Siberia
-> Bila Isu Bertunang Tanpa Sedar Itu Salah, Harap Maklum !

shida saje said... [Reply to comment]

afiq syabas! tahniah! thumbsup!

QaRr JaliL said... [Reply to comment]

rezeki jgn ditolak :D
ambek je
haha

Cik Tom said... [Reply to comment]

tahniah..cik tom setuju..mmg blog ni mesra pengguna :)

Aretikz said... [Reply to comment]

Pergh ~ memang tak pernah tahu pun benda ni.. hehe.. tahniah bro ^_^

najihah sahami said... [Reply to comment]

waa..tahniah fiq..mmg layak pun ni.hehee

zikeryhassan said... [Reply to comment]

taniah!

Haziq Yaacob said... [Reply to comment]

Tahniah :D

FareedSairi said... [Reply to comment]

Tahniah :) oleh yang demikian, den nak mengambil kesempatan. sudi tak bro cite skit feedback lepas beberapa hari join BlogLarian.

den tgh pantau kebolehgunaan dia n kalo ada kritikan dan pendapat, den sedia terima n cuba tambah baik dr semasa ke semasa :)

Izan Ishak said... [Reply to comment]

tahniah afiq...!
blog mesra pengguna sama dengan tuan blognya sgt peramah~

hans said... [Reply to comment]

wah
asal aku xada dalam list?
aku mesra juga apa
hahahaha

congrats bro
ekau memang layak

P/S : Traffic Minggu Nih! Tutorial Letak Link Entry Anda! Ada Sesiapa Suka Shawls Yang Cantik!

Zetchi Henry said... [Reply to comment]

salam..
zetchi ucapkan tahniah sebab tersenarai!

kriteria kelancaran semasa pelayaran adalah markah bonus tau!
sebelum ini blogger ain zulaikha
terlebih dahulu menyedari.
anyway, award ni akan disambung
tahun depan
jenguk2 lah blog saya,
mana tahu tersenarai lagi dalam
anugerah blog mesra pengguna sese jan~mac?
hehe
happy blogging!

suffer8zine said... [Reply to comment]

tahniah bro!

Terkini : Antara 10 Jam Tangan Termahal Di Dunia | Telefon Bimbit Paling Lasak Di Dunia | 10 Gunung Tertinggi Di Dunia.

honeyvsbee said... [Reply to comment]

tahniah.....

Yiedpozi said... [Reply to comment]

Tahniah bro...

New Post: Berapa Lama Masa Yang Diperlukan Untuk Update Blog?

Ali ridha said... [Reply to comment]

sungguh gembira jika aku menerima
hadiah itu.

moon said... [Reply to comment]

Congratz!!!

BezBuddy said... [Reply to comment]

congrats afiq!...keep it up k :)

Gayahspears said... [Reply to comment]

jum ramas mesra..hak3
tahniah ya afiq...

Azmi said... [Reply to comment]

taniah2...
weh lama tak singgah blog kau...

ozzy said... [Reply to comment]

salam afiq..

tahniah..semoga berjaya & terus success
"tuah ayam nampak dikaki tuah manusia tak siapa tahu".

SpaQue said... [Reply to comment]

congratz..mesra~~~

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog