Home » , » Semoga selamat sampai...

Semoga selamat sampai...

December 26, 2010

Assalamu'alaikum...

Entry ni khas untuk:

Kepada Zaerr, sila drive leklok. semoga selamat sampai ke tempat yang dituju.. kali ni biar habis terus. jangan fikir lain dah. kalau afiq boleh habiskan, tak kan ko tak boleh kot *hehe biar sama-sama naik 'pentas' nanti insyaAllah.

Tak lupa juga kepada umi dan abah, drive leklok dan semoga selamat sampai ke tempat yang dituju..

Yang penting jangan gopoh-gapah time drive. kalau nak memotong tu, make sure semuanya selamat dulu sebelum meroyan nak tekan pedal minyak. jangan potong double line! kalau mengantuk, berhenti rehat kat tepi tepi tepi tepi tepi x18 jalan. kenapa banyak sangat perkataan 'tepi'? sebabnya aku nak suruh berhenti rehat jauh daripada tepi jalan raya. kalau boleh, cari surau@masjid.

InsyaAllah kalian semua akan selamat sampai..

DOA NAIK KENDERAAN


Maha Suci Tuhan yang telah memudahkan kenderaan ini untuk kami, sedang kami sebelum itu tidak terdaya menguasainya. Dan sesungguhnya kepada Tuhan kamilah, kami akan kembali!

Warghhh bermulalah episod baru siri Home Alone Extended bagi aku.. orang-orang yang aku sebutkan di atas balik ke kampung atas tujuan yang murni. apa aku nak buat sepanjang ketiadaan mereka semua?

Anishaway, jadual makan minum kita nanti confirm hancur *haha diet jela kot. makan time lapar, minum time dahaga jela jawabnya. yess!

Kepada Gombakmali, sila-silalah bertandang ke rumah aku yerk. meriahkan lagi suasana yang bakal sunyi sepi selama 4 hari ni *huhu 


Psst~! semoga semuanya selamat..

19 komen bernas:

Pendekar Berkuda said... [Reply to comment]

ajak gombakmali saja ke? tak ajak aku ke bro? huhu...

Anishaway said... [Reply to comment]

harap mereka selamat sampai hendaknye.

afiq makan jangan risau, kite suh wan masakkk. (shhh)
heheh

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Pendekar Berkuda
haha umah ang dekat ka? kalau dekat, mai la lepak minum hahaha

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Anishaway
pandai plak si wan tu masak haha

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

kpd afiq dan zaer.. nnti kita naik 'pentas' sama2 ea?? hik3~ ^_^

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@NuSaNa NoSa 91
haha pentas ape tu keen? ;p

Burp said... [Reply to comment]

bahahhaha! ak pndai masak la afiq! masak air! masak megi! masak telo! ak dh expert dh ngan benda2 camnih.. xde hal la~ hahaha~

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Burp
kahkah ko tu ku rase pandai makan je :D

n4dh!3r4 said... [Reply to comment]

semoga diorg selamat sampai! :D

n4dh!3r4 said... [Reply to comment]

semoga diorg selamat sampai! :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

yer..buat zaer..moga selamat sampai..

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

jom2 kita naik pentas same2 nanti...
pentas pilih kasih!

hahaha

mira_nas said... [Reply to comment]

huhu.. selamat sampai untuk diorang~

eRza farEeha said... [Reply to comment]

amin...:)

Pendekar Berkuda said... [Reply to comment]

@Afiq Bukhari

tak...umah aku jauh...haha... *bersiul riang...lalalala~~~

Cikmin said... [Reply to comment]

wah..bagusnya..siap buat entri khas lagi tuk zaer.. :) semoga zaer selamat pergi selamat kembali.. :)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Cikmin
hehe siapa tak sayang adik sendiri :D dia & my family dah selamat sampai, alhamdulillah~

honeyvsbee said... [Reply to comment]

bee nak malaysia menang jugak! huhu

Bulan said... [Reply to comment]

Selamat sampai suda.Alhamdullilah ;)

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog