Home » , , , » Cuti-cuti Bersama Plankton

Cuti-cuti Bersama Plankton

December 19, 2010

Assalamualaikum readers.. penat bercuti tak habis lagi. tapi terus mengadap blog. betapa sayangnya aku kepada blog afiqbukhari.com ni. siapa tak sayang blog sendiri kan.

Oh ye, pada sesiapa yang perasan kenapa aku tak balas jejak dan komen dalam 2-3 hari lepas, aku minta maaf banyak-banyak kerana pergi bercuti di Port Dickson. yela, selepas 'Penantian Yang sungguh Berbaloi', aku seharusnya layak untuk pergi bercuti merehatkan minda dan mencari ketenangan jiwa di samping menghiburkan diri sendiri bersama kawan-kawan.

Alasan lain untuk tidak membalas jejak dan komen - aku tidak punya broadband.

Thanks kepada family kawanku yang sudi menanggung segala perbelanjaan ketika berada di sana. tempoyak ikan bilis itu memang sedap apabila dijamah dengan nasi, plus sardin bersalutkan roti. hidangan tersebut memang layan habis setelah puas berendam badan di tepian pantai bersama ribuan plankton yang ligat menujahkan gigi masing-masing ke dalam badan. habis gatal-gatal zzz...

Google

Psst~! aku tak pandai berenang. setakat 3-4 kuak tu bolehla *haha

25 komen bernas:

adrinaqamarina said... [Reply to comment]

betol~ siapa tak sayang blog oi~

najihah sahami said... [Reply to comment]

waa.patot la xde nmpak batang idongg. aiyarkk..

ada bawak balik cole2 xfiq?hehe

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@najihah sahami
cole2 tu ape mish? ;p xdop pun..bawak balik plankton ni ha :D

Syat0za said... [Reply to comment]

erkk? sakit x? brape ari baru sihat? haha

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Syat0za
haha tak sampai sehari, terus hilang gatal2..selamat x melarat huhu

suffer8zine said... [Reply to comment]

x pe bro, den faham dgn situasi yg kau alami :P

Terkini : 5 Tandatangan Termahal Di Dunia

princeduyong said... [Reply to comment]

ade buaya tak kat pd..?

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@princeduyong
ntahla..xpernah dengar pun pasal buaya kat pd. hhu

2ury said... [Reply to comment]

Huh best holiday yaa..
Jumpa plankton je ke? en kreb, patrik, skuitwort tak jumpa ke? heheh

Anishaway said... [Reply to comment]

nasib baik dah blk, ramai tanye "mane afiq ???"
adess, penat jawab.
ahaha

Izan Ishak said... [Reply to comment]

see! semua org rindu kat afiq.
kena gigit plankton? biar betul...takut!

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

lame dah x g portdickson...
sgt la seronok sekiranya percutian kita d taja oleh sape2...

huhuhu

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@2ury
haha yang lain sibuk g main kat tmpat lain ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Anishaway
haha lupa nk buat entryla sebelum nk g tu ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Izan Ishak
hehehe betul kak.time dok berendam tepi pantai tu, tibe2 je rase pedih.. bukannya sikit, berpuluh2 kot..tapi sebab da lama xjumpa pantai, afiq abaikan je hehe last2 bila naik darat, badan merah2 huhu.

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Belalang Hijau
hehe taw xpe..benda2 free ni mmg best! :D

darkbatman said... [Reply to comment]

same la bro.. ak ne pun berukband wt hal..tensen btol..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@darkbatman
hoho relax bro.. name je berukband..tapi xselaju beruk time melompat haha
bilala malaysia punya speed internet ni leh selaju negara2 membangun yang lain. huhu

ASSOYFINGER67 said... [Reply to comment]

aku pun tak pandai..kuak pasir boleh ler huhu

Nur said... [Reply to comment]

wah..nak bercuti jgk....(ade hati walaupon final lagik sbulan)

Arina said... [Reply to comment]

hehe!~ elok la tu afiq..korang kn sume gatal2..haha! gurau2..

Sepatu Hijau said... [Reply to comment]

salam...

heheh...

petang2 mesti layan spongbob...

Cik Tom said... [Reply to comment]

ramai tue rindu afiq...hehe

eQuRlz said... [Reply to comment]

ingatkan nak cite psal spongebob td..hehehehe.. :)plankton yg jht..

nuriz said... [Reply to comment]

tahniahh!! selamat berjuang menuntut ilmu hehe

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog