Home » , » Saya Gilakan Blog Awak

Saya Gilakan Blog Awak

December 5, 2010

As-salam kepada satu Malaysia dan blogger-blogger yang kreatif-kreatif belaka. selamat bercuti kepada mereka yang sedang bercuti dan selamat bekerja kepada yang sedang bekerja.. cuti ahad kali ni aku x buat apa sangat pun.. just marathon some TV series yang baru diambil daripada rakan.. pernah layan cerita How I Met Your Mother? fuhhh superb awesome!! memang x berganjak punggung daripada kerusi. not so funny at all! terbahak-bahak aku gelak sengsorang.

Kembali pada tajuk utama. afiqbukhari.com dapat award lagi. YEAY!! kali ni daripada blogger yang bernama Cik Bulat. kata beliau, award ni khas untuk blog yang beliau minat sahaja.. so afiqbukhari.com adalah diantara blog yang beliau tergila2kan *hehe thanks Cik Bulat. apa yang afiqbukhari.com dah buat sampaikan Cik Bulat gilakan blog ni? beliau kata, blog afiqbukhari.com ni,
  • Cantik,menarik,tertarik kau memang de b0omm!
  • Entry yang menarik untuk dibaca
  • Layout yang kemas (tak serabut!)
  • Tak menggunakan ayat-ayat atau perkataan comel (bajet comel, senang cerita pelat pelat) haha.
  • Blog tak berat.
  • Mesra alam. Opss! maksud aku, mesra blogger.. haha.. 

Thanks again Cik Bulat.. afiqbukhari.com ni xdela sehebat blog-blog yang lain. sekadar suka-suka je dalam berblog.. apa yang baik, dikongsikan bersama. dan apa yang buruk, dapat dijadikan pengajaran dan tauladan.

Psst~! kepada sesiapa yang pernah memberikan aku award, thanks a lot k.. kalau aku x buat tu, mungkin terlepas pandang.. kadang-kadang aku terlupa. kena ketuk kepala baru ingat *huhu I'm so sorry.. jangan ambil hati sangat.. memang susah nak jaga hati dan perasaan orang. be professional :D

26 komen bernas:

suffer8zine said... [Reply to comment]

aku setuju la bro ngn cik bulat tu, yg penting loading laju+ringan terbaekkk bro!

Terkini : Seluar Dalam Kalis Bom | Ini Fakta Bukan Auta | GIVEAWAY Lumayan

g0m0k9enDek said... [Reply to comment]

mantap bro! huhuhu~

Ain Zulaikha said... [Reply to comment]

wahhh untunglahhh :)

adrinaqamarina said... [Reply to comment]

yeay! sokong jugak!

betol, bukan senang nak jaga hati sume orang. :)

nona nadnordin said... [Reply to comment]

best blog. :)

Gayahspears said... [Reply to comment]

wah.. bestnyer dapat award...
takmo tag kat sape2 ka award ni..kah3

aRuL aSh.. said... [Reply to comment]

hey dude!
himymawesome!

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

den pon dapat gak.hehe:P
tahniah kepda kite

La Ainaa~ said... [Reply to comment]

yup..
yg penting..
interestin n layout x srabot..
tol3...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Gayahspears
hehe cik bulat x soh tag pun..award khas katanye :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@nazirulhazwan~
haha tahniah :D

Yanie J said... [Reply to comment]

erk...pasni nk wt lak award sy gilakan tuan pnye blog! kuikuikuikkkuuuiii..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Yanie J
haha buatla..nk tgk yanie nk bagi kat sape ;p

Abu Luqman said... [Reply to comment]

singgah malam sini..mlm nie b band slow la

ASSOYFINGER67 said... [Reply to comment]

aku salah komenlah..aku komen kat entri sebelum nie..patut ler..miahahha

darkbatman said... [Reply to comment]

blog ko mmg agak menarik bro..sedap mate memandang.mesra pembace.hee

SpaQue said... [Reply to comment]

tahniah dpt award..

Latest entri Langkawi Mission - Part 2

amira said... [Reply to comment]

wah.. tahniah la.. =)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@darkbatman
haha thnks bro :D

shada wentz said... [Reply to comment]

puiyoo.. sampai tahap "gila".
terbaek r! :P

Shahazrin said... [Reply to comment]

terima kasih sebab singgah, support kawan-kwan baru eik

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Shahazrin
sama2..hehe kita kene support kawan2 kan :)

honeyvsbee said... [Reply to comment]

hai bee followw awak sudah :))

nurul harnani said... [Reply to comment]

awk dpt award lagik..

http://nurulharnanikasmari.blogspot.com/2010/11/you-are-sweet-blogger-like-candy.html

salam ukhuwah dr nanie..

ayie said... [Reply to comment]

wah...dapat award..bestnye...

just me..ummi said... [Reply to comment]

1st time baru singgah.. salam perkenalan

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog