Home » , , » Kamilah Blogger 2011 bersama Header Baru

Kamilah Blogger 2011 bersama Header Baru

December 27, 2010

Assalamu'alaikum readers.. tahun 2011 bakal tiba dalam masa beberapa hari je lagi. semakin dekat dengan tahun baru, semakin ramai yang berpusu-pusu mencari azam baru. aku harap segala azam korang untuk tahun 2010 tercapai dan bukannya tercapai dengan cara mat jenin.

Buat blogger pula, semakin dekat dengan tahun baru, semakin ligat mancari idea untuk mengdekorasikan blog masing-masing dengan sesuatu yang baru dan menarik, termasuklah aku sekali *haha  hasil kerahan idea my fellow blogger, Anishaway, maka terhasillah satu header baru yang awesome! thanks a lot to Anish sebab sudi lagi sekali create header baru untuk afiqbukhari.com. sketchy style~! i like it very much!!

Apa-apa pun, sebelum nak mengdekorasi tu, fikir dulu baik dan buruknya. jangan main 'boh' je. kang merana diri sendiri dan para pembaca *huhu

Shahazrin.com

Berbalik kepada topik utama, entry kali ni tentang segmen Kamilah Blogger 2011 hasil perahan idea oleh blogger Shahazrin.com. bagi aku, segmen ni memang bagus sebenarnya sebab ianya merupakan salah satu cara kepada blogger untuk mempromosikan blog masing-masing kepada blogger-blogger yang lain. dengan erti kata lain, dapat mengeratkan silaturrahim sesama blogger dan pembaca insyaAllah.

Oklah, memandangkan dah xde soalan untuk dijawab, aku nak tag 3 rakan blogger untuk turut bersama-sama aku menyertai segmen Kamilah Blogger 2011. dan blogger yang bertuah ialah:

Blog Anishaway
Blog Krole
Blog Ellen

Psst~! thanks to blogger Faizal Fredley sebab tag aku untuk segmen Kamilah Blogger 2011.

Psst2~! ntah dah berapa kali aku tukar header dalam masa setahun ni *haha

31 komen bernas:

Bulan said... [Reply to comment]

tukar lg?ahakss
smart yg nie.nampak educated!
FF pn tag bulan gak.ehee

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Bulan
haha TQ~! hasil kerahan idea afiq ngn anis gak nih :D
jangan x buat plak ;p

KizZ said... [Reply to comment]

Oh header baru itu sungguh cantik okay..admit it..

Jom skodeng,
Kami Hannah Montana

farhana_aziz said... [Reply to comment]

setuju dgn bulan..more educated,simpe but nice.

Ellen said... [Reply to comment]

cantiknya...hehe..nanti ellen buat ya...

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

alahai cantiknyer header dia...
semoga berjaya bro...

ieda said... [Reply to comment]

cantik .. simple dan kemas .. ermmmm :)

Shahazrin said... [Reply to comment]

TERIMA KASIH SEBAB JOIN.. CANTIK HEADER BARU.. http://shahazrinblogger11.blogspot.com/ BLOGLIST BLOGGER 2011

nazihahisa said... [Reply to comment]

header ni nmpk semmat!

padin said... [Reply to comment]

hehehe header sume cun2 ekekeee
tp aku xnk ubah dah header tu ekekee

✿ CikCimi said... [Reply to comment]

cantek and simple la.
:D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Shahazrin
sama2 :)

krole said... [Reply to comment]

mula-mula...wuahhhh header fiq mmg cun~kreatif

kedua..tq sudi tag krole nnt krole bat ye~

Zaer!! said... [Reply to comment]

Wahh! Lawa tu!!.huhu.Anis,nk satu derr..;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Zaer!!
haha mintak je..smart kot :D

honeyvsbee said... [Reply to comment]

bee pun baru tukar..hihi

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@honeyvsbee
hehe nak masuk tahun baru kan,mestila kene tukar yang baru :D

EdwinAndrianto said... [Reply to comment]

kunjungi blog ane ya gan hehe

honeyvsbee said... [Reply to comment]

oih penat nk tukar semua nih..hihi nak tukar domain pulak...

asyfiqaz said... [Reply to comment]

xpayah tukar dah header,,yg ni style =)
hehe..

Dark Chocolate said... [Reply to comment]

ohh..ini group err ?

btw, header sketch memg lawa :)

Gayahspears said... [Reply to comment]

wah.. canteklah header baru ko afiq.. buat sendiri ya.. cun owh

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Gayahspears
adik buatkan huhu TQ :D

shida saje said... [Reply to comment]

afiq..shida pon dah make over blog untuk 2011 hihi :thumbsup:

Tuan-Belog said... [Reply to comment]

really nice header bro...
tp agk berat nk loading...
maybe size header agak besar...158kb...
papepn goodjob bro..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Tuan-Belog
haha tq2..lame2 kang da simpan dalam cache ringanla tu hehe

Iznie said... [Reply to comment]

header yg sgt cantik....!!! thniah....

bru nak join komuniti kat sini....hehe

M'cel said... [Reply to comment]

yup..sangat cantik..very smart..
selamat menyambut tahun 2011 ya...

tehr said... [Reply to comment]

lain dari yang lain
sangat ok ni, bro

monica said... [Reply to comment]

hehehehe..lawakla cerita awak ini..kalau saya..saya akan pilih yag ada lampu kalu terdesak sangat.. :P

qasehraihan said... [Reply to comment]

lucula entri awak ni..
saya cari shoutbox xjumpa..
saya singgah balas ni..keep in touch

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog