Home » , » Nuffnang Bagi BF Lagi 1 la..

Nuffnang Bagi BF Lagi 1 la..

June 10, 2010

Assalamu'alaikum ;)

hehe berdasarkan pada tajuk entry, yez! nuffnang menyambung lagi kontrak iklan BF ku. semalam aq tengok ada 1 je. ari ni plak tiba2 bertambah lagi satu, jadila 2. alhamdulillah rezeki aq still dimurahkan lagi olehNya. aminn!



tapi yg aq pelik, kedua2 campaign name buffered earning aq mesti ada perkataan 'LB' di akhir ayat. adakah maksudnya leaderboard? sebab aq perasan jugak selalu keluar iklan nuff kat leaderboard Hari Baru. hurm, tu la petandanya kot nuff nak bagi BF lagi satu. hehe tq nuff! i will always keep supporting you forever!

huhu aq saje letak entry ni pasal nak bagi para2 blogger yg masih baru dalam dunia blogging bersemangat. aq xnakla korang cepat sangat berputus asa. aq ni dulu blogging sorang2 je.ada ajak kawan, tapi semuanya macam nak xnk je. nih bila aq da berjaya sikit mulala nak mengensot dok sebelah dok tanye macam mana nk buat nuff nih. hehe xpe aq still ajar. aq nak jugak membe2 aq berjaya. xbestla berjaya sorang2 kan. earning aq xdela banyak sangat. tapi orang kata cukuplah nak menampung kehidupan. huhu

so jangan cepat berputus asa k! insyaAllah satu hari nanti korang akan berjaya jugak. ;)

24 komen bernas:

GombakMali said... [Reply to comment]

kuang ajaq~ hahaha~

Psychaoez said... [Reply to comment]

haha xpasal2 ;)

noie said... [Reply to comment]

:P

Amir Izzat said... [Reply to comment]

wah! nak gak..meh satu..hehe

cik nurulain said... [Reply to comment]

sonok ek dpt buffered. bape lama ek biasa nya dia nye BE tuh bjln?

hanie@nisya said... [Reply to comment]

bagusla sentiasa dimurahkan rezeki :)

Psychaoez said... [Reply to comment]

@ ciknurulain xtaw la bp lame,rasenye2 tu ikut budi bicara nuff kot ;)

@hanie aminnn! ;)

hans said... [Reply to comment]

aku punya buffered baru tamat kelmarin
hahaha

si[jari] telunjuk said... [Reply to comment]

nak buffered jugak...rindunye....da lama tak dpt BF..:))

aku_tiewa said... [Reply to comment]

tahniah!!!!!

CiK QiQi said... [Reply to comment]

wah..tahniah3....

BezBuddy said... [Reply to comment]

hehe...samela...kite pn dpt buffrd nokia..hehe

En iLham said... [Reply to comment]

aku punya ada lah rm3
pastu dah tak naik dah
sebenarnyer nuffnang ni update bape kali sehari yer?

Psychaoez said... [Reply to comment]

@aku_tiewa & cik qiqi thnkx ;)

@en_ilham hhuhu bp kali sehari?ntahla..yg aq taw de update earnings kita tiap2 kali ari isnin..tp yg BF ni xtawla plak. betulkan kalau salah k ;)

+akufobia+ said... [Reply to comment]

da dapat banyak kongsi sikit eh.

M!Er4N said... [Reply to comment]

bestnya dpt buffered..mieran xpenah dapat.uwaaa

nas said... [Reply to comment]

bestnyer...camne dapat tue???? huhu

a.z.n.e.e said... [Reply to comment]

ooo.. kalo buffered tak pyh tggu isnin yea utk update???

Psychaoez said... [Reply to comment]

@nas hehe promote bermati2an ur blog..barula pengiklan nak beli tapak iklan kat blog anda ;)

@aznee hehe ntah..xdapat nk jawab soalan nih..rase2nye x kot sbb afiq tgk metered earning,ade yg start ari selasa,jumaat,ahad,isnin..xtawla btul ke x..sape2 ade info,lehla kongsi kat sini ;) tq

nama sy nami said... [Reply to comment]

bru jek rgster nuff.xbrpe nk phm lgi bndealah ni.hu~

Psychaoez said... [Reply to comment]

@namasynami lame2 nnt fahamla tu..hehe xsusah pn..blogwalking manjang,then kalu ada entry pasl nuffnang dlm blog org lain,bace smpai habis.mana taw ade tips2 penting ke dalam entry tu ;)

c.i.k.a.m.i.e.a said... [Reply to comment]

cmne nk naekkn earnings utk nuff??
xphm n xretiiii

Afiq said... [Reply to comment]

setakat yg afiq taw la k.. kene bykkan blogwalking. selain tu try cari idea yg menarik untuk tajuk2 entry.tajuk yg akan buat orang 'WOW!' untuk membaca.entry pun kena gempak,barula orang akan melekat dengan blog kita. try promote ur blog kat mane2 kelab blog atau dalam facebook ke,ym,mane2 yg ada pembaca yg banyak. :)

Halia Kentang @ Annpaan said... [Reply to comment]

wah, best nyer..

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog