Home » , » GT Sepang Part II

GT Sepang Part II

June 21, 2010

Assalamu'alaikum..

seperti entry yg sebelum ni, masih lagi di Sepang sebab aq keje kat tarik kabel kat sana hari ni. hehe. penat tu memang lumrah dalam bekerja la. xseperti sebelum2 ni, tarik kabel menggunakan van. kali ni kena jalan kaki pusing satu litar. haha aq nak cerita banyak pun nanti takut sama dengan entry GT Sepang yg terdahulu.

cuma kali ni waktu makan, aq & adik aq kempunan nak makan nasi kandaq! cari punya cari kat kawasan sepang tu, jumpa kedai mamak. ingatkan adala nasi kandar, tapi 'err, nasi kandar tadala bang. nasi putih juga ada'. huhu nak xnk, makan jela kat situ. lapar giler!

sepatutnya kerja ni sampai esok hari. tapi big boss plak kata esok cancel. tunda hari rabu. sebab nak tunggu pengesahan dari SIC kot2 dorang nak menggunakan lagi kabel2 kamera tu. legaaa! badan da sakit2 nih. lehla nak berehat sehari esok. yg penting leh blogwalking banyak2! haha

kali ni aq banyak amek gambar kereta je pasal ada lagi kereta lumba yg belum masuk kontena. tapi xle g dekat sebab dorang tengah training. takut melambung kena langgar. video pun aq sempat rakam. tapi nanti2la aq upload eh. korang tengok gambar jela dulu huhu. kalau korang nak tengok dengan lebih jelas, right click kat gambar tu then open in new tab or window. ;)









eh jap. ada blogger komplen kata xleh nak tengok gambar yg aq upload. korang leh tengok x?

4 komen bernas:

MiloMasihPanas said... [Reply to comment]

ak bleh je tgok pic nih... asal ade yg x leh tgok ke? aku rase diorang gune mozilla kot.. lau pkai gogle crome kompem x dp msalah nye..


post terbaru, ♥♥♥antara sebab aku tak tunggu hari bapa♥♥♥

Adha said... [Reply to comment]

aq pakai mozilla..bole je tgk..:D

nuriz said... [Reply to comment]

mozilla bleh ni nmpak clear lg hehe

Afiq said... [Reply to comment]

hehe maybe line tenet prob kot..xpe2..yg penting korg leh tgk..xde ape sgt pun..just suka2 nk amik gamba..sori yer gambar tu berblur2 skit hehe

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog