Home » » Berubah Angin..

Berubah Angin..

June 10, 2010

Assalamu'alaikum ;)

eh jap. janganlah close dulu. korang xsalah masuk blog pun sebenarnya. ni still lagi Hari Baru but layoutnya aje yg berubah. aq saja try main2 ngan blogger draft nih. template2 baru dorang cantik la plak. lagi kemas. simple tapi menarik. so dalam sehari dua ni aq nak try dulu layout yg korang tengok sekarang. kalau xmemuaskan, aq akan pakai balik yg lama. so any komen atau pendapat, letakkan dalam kotak komen ye.

btw, aq da dapat tagline a.k.a blog description untuk Hari Baru, " bila hati mula berdetik, jari jemari ligat bermain..". sekian.

pst! uitm ni da kne bom kena ape? nk tengok result exam punyala payah ;p

13 komen bernas:

syAzAnA said... [Reply to comment]

ouh. pkai draft blogger ekh?

Psychaoez said... [Reply to comment]

boleh je ;) tryla.

AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

simple.. bt still nice.. ;)

n.a.n.a said... [Reply to comment]

igtkn tersalah msuk blog da td. nak bg pendapat. bg nana yg rabun ni =_=", tulisan nih mcm agak terang. berpinar-pinar mata nak baca especially bila mlm. sowi. skadadar bg pndapat :P

Psychaoez said... [Reply to comment]

@n.a.n.a oh, sori2..maybe sebab bground hitam bertemu putih kot..hehe xpe..akan diusulkan dalam prbincangan nnt ;)

.::WaNiE::. said... [Reply to comment]

betul2 blogger in draft tu banyak template cantik2

Psychaoez said... [Reply to comment]

hehe rase2nye nk stay ngn layout yg terbaru ni la..ok x? kalau still ade masalah bgtaw eh..

APAN said... [Reply to comment]

blogger draft? cmne tu?
trafic uitm jam la tu...
elok blogwalking dulu...
x penah jam ma...

Psychaoez said... [Reply to comment]

@apan blogger draft ni kira versi blogspot yg terbaru. xpayah reg pun. de auto sync ngan blogspot kita yg lame. tryla search blogger.com..logo B warne biru pekat..;)
tula psl uitm nih,aq pn xdapat nk cek result lagi ;(

APAN said... [Reply to comment]

pastu boleh select template kat situ gak ke?
drpd entri ko ni mcm tu la yg aku phm...
adakah betul pemahaman aku ni?
rilek r...dekan mmg lambat sikit dpt cek ma...
haha...

BezBuddy said... [Reply to comment]

hehe ok je...simple..gdlux utk result die :D

Psychaoez said... [Reply to comment]

@apan lebey kurang camtu la..plug n play hehe

@bezbuddy tq..berdebar nih ;)

+akufobia+ said... [Reply to comment]

ngaa.baru.smart.aa.lambat.

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog