Home » , , , » Menggamit Kenangan Lama..

Menggamit Kenangan Lama..

June 11, 2010

Assalamu'alaikum ;)


sedang aq berjalan2 di laman youtube, terjumpa plak koleksi Juara Lagu tahun '92. korang ingat lagi band Fotograf, yg lagu popular de tu 'Di Alam Fana Cinta'. best wo! mehla layan sat tenangkan jiwa, sambil2 tu kenang2 la balik zaman waktu lagu ni popular. mesti ada yg teringat tentang kisah lama ;) aq xde pun kisah lama yg best ;p




nak kata aq ni jiwang, xdela. aq ni just peminat setia lagu rock kapak. sentimental habis ngeee~

psst!~ korang tengok perbezaan set pentas masa dulu dengan yg sekarang. memori beb! ;)

3 komen bernas:

hanie@nisya said... [Reply to comment]

minat juga rock kapak :)

Psychaoez said... [Reply to comment]

@hanie lagu2 lama mmg best..menusuk kalbu ;)

NadiaShafiqa said... [Reply to comment]

i like.. mak saya cakap, masa kecik saya suka karaoke lagu isabella.. hahaha.. suka. masuk laju dalam jiwa...

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog