Home » , » 444 - Difollow & Memfollow

444 - Difollow & Memfollow

June 19, 2010

Assalamu'alaikum :)


apa khabar semua? sihat ke? cuti sekolah da nak habis. ada yg still kat kampung lagi ke? hehe balik halaman rumah biar awal sikit, takut jem teruk nanti kat bandar.

444.. kenapa dengan 444? kalau Chinese people mesti xsuka dengan no.4 nih.sebab dorang anggap yg no.4 ni 'unlucky number'. nombor yg mendatangkan 'kematian' kepada dorang. sebab tu kalau kita masuk lif di dalam bangunan yg didominasi oleh orang cina, xde no.4. nombor tu digantikan dengan nombor 3a & 3b. pastu terus lompat ke nombor 5. for chinese people, correct me if im wrong. aq menulis berdasarkan pengetahuan dari member2 chinese aq & wikipedia(Numbers In Chinese Culture). korang leh masuk wikipedia tu dan sahkan sendiri.

berbalik kpd nombor 444. tengok tajuk entry ni, Difollow & Memfollow. hehe maksudnya, hari ni aq dapat nombor bertuah ni sebab Blog Si Biru difollow oleh follower yg ke-444, Masinop.blog dia sangatlah simple dan kemas. sedap mata memandang. simple ke x, kemas ke x, tryla masuk Blog Masinop. ni screenshot homepage Masinop.


okeh. bagi 444 memfollow plak, aq a.k.a admin kepada Blog Si Biru telah menjadi follower yg ke-444 kpd blog Yott-Yott. hehe. blog cik Yott ni plak bertemakan 'black & white'. ye ke cik yott? xpe, untuk memastikan tema tu betul, korang tryla masuk blog Cik Yott kita ni untuk menyahihkan kesahihan tema Blog Cik Yott.


anyway, pada yg lain, setinggi-tinggi perhargaan terima kasih aq ucapkan sebab sudi manjadi follower Blog Si Biru. pada yg aq x follow balik tu, harap dimaafkan. mungkin terlepas pandang dalam shoutmix tu. InsyaAllah ada masa, aq jadi follower korang plak. ;) sekian.

3 komen bernas:

BezBuddy said... [Reply to comment]

thumbs up la...amalan yg mulia...follow and di follow...hehe

diLa (: said... [Reply to comment]

congratz bro! yeayyyy!

Afiq said... [Reply to comment]

@bezbuddy & dila hehe thnkx korang..amalkan selalu follow mmfollow ;)

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog