Home » , » Nice Blogger & Great Blog Special Award

Nice Blogger & Great Blog Special Award

June 27, 2010

Assalamu'alaikum..

Afiq dan Blog Si Biru dapat award lagi la. hehe kali ni award Nice Blogger & Great Blog Special Award dari miss eunzi. waaa, trimas! xtaw nak kata apa da. menurut miss eunzi blog ni dibuat khas untuk 'blogger yang nice, friendly dan yang paling penting sekali award neyh sangat-sangat special untuk blog yang great and best untuk dibaca.' ;)

cantik x award yg miss eunzi buat? dia buat dalam beberapa minit je. nice! eherm2, bila da dapat award, kenala jawab soalan2 yg disediakan. hehe

  •  Suka tak dapat award neyh?bagi ucapan sikit...^_^v -  mestila suka, dapat award kot hehe. ucapan terima kasih x terhingga untuk miss eunzi kerana memberikan award kepada blog yg xseberapa ni ;p
  • Bintang tuh cantik tak di mata kamu? suka bintang ? - cantik! merlip! hehe suka tengok bintang kat awan. tenang je hati.
sekian :)

11 komen bernas:

Sang Pujangga Utara said... [Reply to comment]

x pernah pujangga dapat award...T,T

Mardhiah said... [Reply to comment]

salam afiq!
tq visit my blog :)
pg ahad ni tak jln p mane2 ke?
papepun,jom follow2 ;)

jack said... [Reply to comment]

congratz man

NaNaJoe said... [Reply to comment]

wah2!!!
congrates ya~ :)

Kaito said... [Reply to comment]

peh...tahniah beb dapat award...ucapan skit bro....huhu

Afiq said... [Reply to comment]

@nanajoe&jack hehe tq semua..tanpa korang aq xkn dapat award nih..lagi2 kpd si pemberi award,miss eunzi kiter..hehe

@kaito erkk ucapan? aq ucapkan dalam entry kat atas nih haha ;)

Yuni Aisyah said... [Reply to comment]

thanx afiq...x sangke sgt akn dpt award dr kamu...=)

nnti sy amek ye..

Yuni Aisyah said... [Reply to comment]

tahniah ye dpt award yg mmg cun nie..love it..hehe

Afiq said... [Reply to comment]

@yuni hehe ur welcome n thnkx.. blog kamu mmg layak utk dapat award nih dri afiq ;)

mohd sasuke said... [Reply to comment]

trimas afiq kasik award ni...terbaik!!!

lanon said... [Reply to comment]

nak award gak...

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog