Home » , » Apabila Phone Bertukar Menjadi Belacan

Apabila Phone Bertukar Menjadi Belacan

June 7, 2010

Assalamu'alaikum ;)
phone jadi belacan? apakah? haha xdela. saja nak buat entry pasal phone yg aq sayang ni. sayang xsayang jugakla, still jadi belacan jugak. lelaki kan. paham2 jela jaga phone macam mana. huhu
aq pakai sony ericsson C902. google it to see the picture. mana2 yg pakai phone ni, mesti teruja dengan kehebatan camera 5.0 pixelnya. opss! mesti ada yg tengah compare camera phone ni dengan yg lain. janganla nak bandingkan dengan phone yg ada camera 12.1 pixel, memang jauh sangatla bezanya.
ok kembali pada topik asal. memang phone aq da jadi belacan dari segi luarannya. but batinnya still superb. warna phone aq 'swift black'. tapi sekarang warna cover bateri da menjadi 'silver surfer' hasil kreativiti aq sendiri. jom kita tengok rupanya.
ok x ok? cantik x? bluwekkkkk! macam apa tah. aq sendiri yg dok tengok phone ni hari2 pun macam nak muntah je bila tengok tang belakang. siap boleh jadi cermin! mula2 tu memangla rase nampak macam lawa je. tapi lama2 agak memualkan jugak. aq bukan sengaja nk buat macam ni. tapi sebab da asek sangat warnanya tu terkopek sendiri, baik aq togelkan terus. puas hati!

hurm aq plan nak cover phone ni dengan decal atau sticker. atau nak biarkan macam ni je? arghh terjumpa plak satu produk decal yg menarik, HydraSkins. aq taw produk ni dah bertapak lama dalam pasaran. cuma aq xde kesempatan nak mencuba dan membeli. ada sapa2 pernah guna produk ni x? aq nak minta pendapat korg semua tentang produk ni. tahan ke x, berbaloi ke?

aq da bosan sangat2 tengok phoneku togel. aq da xnak samakan phoneku dengan belacan. it's simply not worth it. sama macam aq menghina diri sendiri la plak. haha please guys yg mana pernah pakai tu, atau korang ada cadangan lain, sila2kanla beri pendapat dan komen yer. sekian.

10 komen bernas:

kaizen shinobi said... [Reply to comment]

ui...

belacan macam tuh ke?

ngehahahhaa

tuh yang x best gune SE... hehhee

kalau dah calar pening je pale...

tapi kalau tukar housing lak x best.. kdang dia x function well..

aq pakai p1i, pahtu aq tukar housing... habis gak r 100, sekali... prob gak.. T.T

Psychaoez said... [Reply to comment]

huhu housing sony mmg mahal..tu yg aq nak cover ngn sticker je, save budget..hydraskin tu pn aq survey hrge kurah je..cuma xtaw condition je cmne..

AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

wah jadi belacan.. wah,wt sambal blacan sdap ni.. hehe~ juz kiddin'.. ;p

Psychaoez said... [Reply to comment]

@AiDa AzRyN hehe belacan pun sedap jugak..tapi gigi hilang la pstuh ;p

hans said... [Reply to comment]

hp aku dah 4 tahun
belacan juga la
hahaha

BezBuddy said... [Reply to comment]

msti ad bau belacan gak kn?hahaha

.::WaNiE::. said... [Reply to comment]

byk2 jenama hp SE camera terbaik

walau 5.0 MP jek

GombakMali said... [Reply to comment]

alang2 ko gilap smpai jdi cermin betol.. bru stylo~ hahaha

papabear said... [Reply to comment]

baru la ni prasan yg belacan ada logo sonyericson... hebat belacan sekarang nih...

Psychaoez said... [Reply to comment]

@GombakMali haha bykla cermin ko..baik aq celup ngn asid je..semua jadi cermin haha

@papabear hehe ni belacan buatan sendiri ;p

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog