Home » , » Poll bersama Nuffnang

Poll bersama Nuffnang

June 11, 2010

Assalamu'alaikum ;)


mai2 akak2, adik2, abang2, makcik2 and to all pakciksss! mai kita jawab poll yg aq buat. hehe
soalan2nya senang sangat. budak tadika yg pandai membaca pun boleh suka hati pilih je jawapan yg mana dorang nak ;)

okla. aq disclose dulu soalan2nya. tapi korang kena jawab kat poll sebelah kanan (dalam sidebar) ni taw. 3 soalan je dari aq, xbanyak pun. tapi xtawla plak kalau nuffnang sendiri nak usulkan sekali soalan2 basic dorang mcm "are you 'dude' or 'babe'? " hehe

soalan yg pertama:
Kebiasaannya, korang blogwalking atau melayari internet pakai apa?

soalan yg kedua:
Korang rasa kelajuan untuk 'loading page' Hari Baru ni macam mana?

soalan yg ketiga:
Kehadiran iklan nuffnang dalam Hari Baru ni macam mana plak?

hehe itu aje soalan2nya. korang pilihla jawapan2 yg aq sediakan k. aq xpaksa korang jawab taw. sapa2 yg suka nak menjawab poll, dipersilakan. saja aq buat poll ni. sambil2 tu leh kumpul feedback dari korang semua. bak kata pepatah, "sambil menyelam, minumla air sekali" ;)
sekian.

8 komen bernas:

dIng dOng said... [Reply to comment]

ok~~!!

Psychaoez said... [Reply to comment]

@dingdong tq! ;)

Halia Kentang @ Annpaan said... [Reply to comment]

:)

♥Ismi Huda♥ said... [Reply to comment]

As-salam.. mtk tolong leh x.. cane nk buang poll ni supaya x bersama2 dgn iklan nuff? means nk nuff je, xmo dh ada poll ni kt sidebar.. dia pakej sekali ke? sy try buang xdpt2.. kot2 saudara leh tlg? maksehhh..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@♥Ismi Huda♥
waalaikumussalam..rasanya boleh buang poll tu..

login account nuffnang, pilih 'POLL:create a poll'.. kat dalam poll ada current poll, old poll, networks poll... rasanya ada button untuk restore, delete , view untuk setiap poll yang kita da create.. kalau nak delete, klik je delete.

hope dapat membantu yer :)

AngahSayang2314 said... [Reply to comment]

kwang..kwang..kwang

♥Ismi Huda♥ said... [Reply to comment]

@Afiq Bukhari:

hehe.. sudah berjaya~! terima kasih banyak2..:)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@♥Ismi Huda♥
hehe same2 :)

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog