Home » , » GT Sepang

GT Sepang

June 21, 2010

Assalamu'alaikum..

berakhirlah sudah cuti sekolah selama 2minggu. maka terdengarlah tangisan2 dari budak2 yg masih bersekolah sebab xmau pergi sekolah esok hari. no more honeymoon! korang da berehat 2minggu kot. haha cikgu2 pun mula masuk kerja esok hari melayan karenah anak2 murid seperti biasa. dan aq pasti, mesti ada yg xdatang sekolah esok dengan alasan xbalik dari kampung lagi.haha untuk budak2 sekolah plak, kerja sekolah dah siap lom?

hari ni berlangsungnya SuperGT Championship kat litar sepang. korang ingat x iklan2 gt sepang yg keluar dekat nuffnang ads? hehe ada sapa2 pergi x? aq pun xpergi. pada yg xpergi, team yg menang ialah Team Calsonic Impulse. atau pun nak maklumat lagi lanjut, korang masuk website NIH. kat situ semua informasi ada.


ok sebenarnya aq kena pergi litar esok. kena dismantle kabel2 kamera yg digunakan sepanjang event berlangsung. penat tu kerja tarik kabel. sebelum2 ni aq pergi jugak tarik kabel, tapi sebelum event gt tu. bayangkan la berjalan2 di tengah panas2 terik pusing litar tu. haha nak pitam rasa. tapi mengenangkan bayaran yg setimpal, aq pergila jugak. seronok pun ada bila buat kerja nih. cuma penat jela yg kena tahan. kat bawah ni gambar2 yg sempat aq tangkap masa tengah kerja hari tu.

masa ni dorg tengah sembur angin kat celah2 lubang antara jalan dengan tanah. nak buang pasir kot..

dorang tengah repair starting horn.

ni namanya ramp. gunanya nak elak kabel drpd kena pijak oleh tayar kereta atau lori.

tengah ganti divider yg baru pasal yg lama da kemek.

Pak Sahak yg sempoi. kira mando kitorang lah ni. hehe

OB van tv3 dekat pit stop.

huhu tu jela yg aq dapat snap. ingat nak snap banyak lagi, tapi takut kena sound xbuat kerja plak. haha. so kalau ada apa2 yg menarik masa aq dismantle kabel esok dengan lusa, aq akan post yg lain plak. hehe sekian.

2 komen bernas:

Bert said... [Reply to comment]

Gadis Litar Jepun yg cute2 mana? x de ke..T__T

Afiq said... [Reply to comment]

@bert haha mase tu dorg tgh tido kot..5 hari sebelum event.. ;p

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog