Home » , » Kata Kunci

Kata Kunci

June 30, 2010

Assalamu'alaikum..

Hari ni aku saje nak 'usha' nuffnang. nak tengok trafik ok ke x, buffered earning bertambah ke x. hehe. tergerak plak nak tengok keywords untuk hari ni. mak aih! banyaknya orang nak taw pasal Benci Bilang Cinta. Ni semua mesti berpunca daripada entry aku yang bertajuk 'Dimas Dimas Dimasss BBC'.


Haha memang betul tekaan aku yang cerita nih memang tengah hit giler sekarang. masakan tidak pembaca still lagi menggali aku punya entry BBC tu. terima kasih diucapkan kerana korang masih membaca entry pasal sinetron dari Indonesia dalam Blog Si Biru. sinetron ni memang memberi kesan yang mendalam terhadap tingkah laku si penonton. apakah kesannya? kesannya, mereka tidak akan berganjak dari kaca tv sehinggalah munculnya iklan yang menyelamatkan seketika pandangan si penonton, merehatkan anak mata yang sudah jemu menatap wajah yang sama setiap hari. ;)

Tapi isu pasal 'logo Crocs ada kalimah Allah' pun masih tercatit dalam keywords nuffnang aku. memang isu ni menangkap perhatian semua orang. ada yang membantah, mengeluh, x kurang juga mempertahankan isu ni dengan hujah2 yang bernas. tahniah aku ucapkan kepada rakyat Malaysia kerana masih lagi berdiri di atas kaki sendiri untuk turut sama prihatin terhadap isu2 yang  boleh meruntuhkan akhlak dan iman seseorang yang bergelar Islam.

Itu sajela rentetan dari jari jemari aku tentang entry....... aku tak terfikir lagi tajuk yang sesuai untuk entry kali ini.
.
 ..
err ok da dapat! entry Kata Kunci. :) sekian.

11 komen bernas:

vangardx said... [Reply to comment]

isu2 ni memang akan terus diperkatakan..anyway saya suka warna biru juga :)

kaizen shinobi said... [Reply to comment]

letak tajuk kuncikata pun best gak... ahaks~

caliph shuriken said... [Reply to comment]

juz nk tnya sbb nk tau something..
result keywords tu, semua based on search kt blog kita atau org search kt google & view blog kita?!

Yuni Aisyah said... [Reply to comment]

cter benci bilang cinta mmg best..hehe

hudhud said... [Reply to comment]

bbc tu cerita dia Ya Allah, sabar je la. sakit2 dada i tgk haha

NaNaJoe said... [Reply to comment]

bagus ade kata kunci yg menarik.
nanti lg ramai jengah blog ni~ :)

cik helena said... [Reply to comment]

haah comel gila dimas tu!

Afiq said... [Reply to comment]

@nanajoe hehe insyaAllah.

@cikhelena hehe dimas tu yang laki kn?sowie xtaw yg mana satu.. sepupu afiq tu sek dok sebut dimas2 je, tu yg terngiang2 kt telinga afiq bile nk bagi tajuk kat entry 'dimas dimas dimasss BBC' haha ;)

Polka Dot said... [Reply to comment]

indon version of korean drama princess hours :x i loike it too :x

yahaya said... [Reply to comment]

kat blogger pun dah ada stats..boleh tgk trafik..

Siti Noraisyah said... [Reply to comment]

soalan:
kenapa setiap kali sy nak check 'kata kunci', asik keluar 'tiada rekod'?

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog