Home » , » Sukan Paling Ekstrem Di Dunia (GAMBAR)

Sukan Paling Ekstrem Di Dunia (GAMBAR)

June 3, 2010

halo u guys? ada sihat ka ketika ini? moga sihat semuanya k. aminn.
so bagi sape2 yg xsihat, meh masuk entry ni tgk gambar2 sukan paling ekstrem di dunia yg aq cari khas utk meredakan sket kesakitan korg. bak kate omputih, 'laughter is the best medicine' rite? ok tnpa mmbuang mase, jom kite layanzz!



ini sukan gimnsatik menggunakan basikal. pemarkahan same je mcm gimnastik yg lagi satu tu. jeritan penonton juga diambil kira..


ni sukan baling tayar kereta paling jauh. de tgh berpusing nak kumpul momentum la tu..


ni lah sukan permotoran paling terkenal di dunia. objektif de satu je. sape dapat lompat paling tinggi, pstu sape cepat cabut tayar motor tym kat atas udara, de lah juara(ignore statement dalam gamba tuh, just utk promosi)..


lompat bergalah duri. sukan paling sempoi. kalu lepas, alhamdulillah. xlepas, parah..


name sukan ni roller-berderauster. baru diperkenalkan tapi xmndapat smbutan lagi pasal negara pncipta sukan ni xluluskan atas faktor keselamatan..


ini pulak sukan possing bersama basikal kesayangan. eh, sukan ke? lantaklah...

---------------------------------------------------------------------

yg bawah ni plak aksi2 menarik lepas gian drpd hamster yg frust xdapat berlakon dlm cite Mission Impossible 3. sebabnya ada affair ngn ex-girlfrenz Tom Cruise, so name digugurkan serta merta dari produksi..


Free Willy yg bebas race tanpa ikut track sebenar. pemenang akan dipilih berdasarkan jumlah isipadu air laut yg masuk ke dalam poket peserta...

dan akhir sekali, sukan Cheeseball. hanya dianggotai oleh seorang peserta sahaja. cara permainan amatlah mudah.... agak2 korg camne? ;p

hehe selesai sudah. ayat2 yg telah dikeluarkan dalam entry kali ni hanyala semate2 utk menceriakan lagi gambar. sekadar suka2 untuk bergelak ketawa smbil berhibur utk menghilangkan seketika segala kesakitan dan kepahitan di dalam kehidupan seharian. hope korg sume enjoy!

4 komen bernas:

RoMz said... [Reply to comment]

menarik gambar2 nie.. memang kreatif.. =)

tot tot kecik said... [Reply to comment]

salam..

haha cute yg last tu..

nk ke xnk..?

wee~ :)

Psychaoez said... [Reply to comment]

@ tot tot
haha kelakanye sub. "nk ke xnk..?"ekeke

kulanz said... [Reply to comment]

memang betul-betul extreme.. hehe

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog