Home » , » Rumahku adakah Syurgaku?

Rumahku adakah Syurgaku?

June 21, 2010

pernah terfikir untuk duduk dalam rumah macam ni? erkk!







30 komen bernas:

IERA HAJERAH AZMAN said... [Reply to comment]

my oh my.cool sgt! :|

Lala Lulu said... [Reply to comment]

nak rumah nipis tu .
senang skit aku nak kurus.hee..

pUtRi_sayaNg said... [Reply to comment]

wahhh.. unik. Tapi sukeee =)

Komen ni ek TIPS2 BANGUN PAGI =)

Afiq said... [Reply to comment]

@lala haha leh plak cmtukn sbb nk kurus je ;p

fadhlinaafifah said... [Reply to comment]

HAHA mcm mcm

Imz Jentayu said... [Reply to comment]

semua comel-comel..nak 1...

Dawy said... [Reply to comment]

erk
kenapa tiba tiba mcm takut ngk rumah2 tuh
hehe

Farah-Izzaty said... [Reply to comment]

hahaha.. suka tengok rumah yg no 2 tu.. haha..

bulan darling said... [Reply to comment]

sya nakkk rumaah macam ni lar eheheh

fq said... [Reply to comment]

mmg smart rumah dy....
layan beb...

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said... [Reply to comment]

rumah yng ketiga tu macam roti pun ada...miahahah..rumah yang nipis tuh pulak mesti tuan rumah dya kurus2 jak kan..^_6

+akufobia+ said... [Reply to comment]

makkmakkmakk.nak sebiji.best kot.

zee said... [Reply to comment]

zee pun nak buat la rumah2/building mcm tu nnt :D

SayapLara said... [Reply to comment]

waaaa..teringin sangat nk rumah mcm ni

Sheila Latif said... [Reply to comment]

comel comel semua rumahnyer :)

mahira oya said... [Reply to comment]

comel sgt rumah bebanyak nih..

Alia said... [Reply to comment]

nak rumah yang first sekali.Tapi duk sorang-sorang je la.hehe.

nadiah daud said... [Reply to comment]

kecil janji bahagia :)

NHIDAYAT said... [Reply to comment]

sukanyaaaaaaaa! rumah no 5, hahaa no 2 x boley blah..hee nice info

nce 2 meet u

yahaya said... [Reply to comment]

yg no1 tu macam pondok jaga je..

pawaka19 said... [Reply to comment]

umah2 ni xde yang taste aku la..ada yg leper,kecik,bulat..

New Entry Pawaka19 Dot Com

"Pekerjaan Paling Cool Di Dunia"

sis shuhada said... [Reply to comment]

someL! I suke yang gambar 1st. tp dok sorang2 as rumah persinggahan ok gak.

rinozeen said... [Reply to comment]

aku nk beli umah cam dalam gamba no 2 tu... bape hinggit?

qaseh said... [Reply to comment]

cumey la rumah..huhu. nk try wat jgk la..

black_mel said... [Reply to comment]

haha..camna nk ddk umah mcm tu..baik ddk kat luar jer..hehe..

tehr said... [Reply to comment]

rumah yang pertama tu buat bulan madu, bagus tu...

catatan baru saya: Tutorial Membuat CSS Border

balqis said... [Reply to comment]

like yg 1st and the last :)

Sha-na.Szied said... [Reply to comment]

gmbar kedua last tuh RUMAH TERKECIL DIDUNIA,
saiz die kecik, muat sorang jek leh duduk lam tuh..

gmbar2 nih x de info ke cik abg?

huh, suke umah ke 2 tuh, nipiss gilaa

Afiq said... [Reply to comment]

@shana hehe xde infola cik adik.. just nk tunjuk rumah2 yg pelik pada pandangan mata kita je..info tu kene buat andaian sndiri hehe

Mizzyan said... [Reply to comment]

People do living in those houses? but interesting tho :)

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog