Home » , , » Rezeki Di Pagi Hari

Rezeki Di Pagi Hari

June 14, 2010

Assalamu'alaikum ;)

Hari ni hari Isnin. korang taw kan knp hari isnin ni sangat ditunggu2 oleh pengiklan nuffnang atau nama saintifiknya blogger. erti kata lainnya, hari isnin merupakan hari 'dapat gaji'! hehe tiap2 hari isnin nuffnang akan update earnings yg kita dapat untuk 1 minggu yg sebelum ni. minggu yg penuh dengan keazaman. minggu yg mencabar minda untuk menempuh segala rintangan tatkala bermacam2 masalah terpaksa dihadapi ketika blogwalking ;p

aq dah cek rezeki yg aq dapat minggu nih. alhamdulillah. xmengecewakan. ni semua hasil dari titik peluh aq & 'korang' semua yg mengerah tenaga untuk sampai ke Hari Baru. thnkx u all! ;) tetapi ada konflik telah berlaku di dalam diri. jasad sebelah kanan berkata 'aq nak kumpul sampai berjuta2 baru nak cash out'. tapi jasad di sebelah kiri plak meronta2 suruh cash out. hati siapa yg xluluh bila konflik dalaman ni berlaku. tiada siapa yg dapat membantu. hanyaa diri sendiri..

tanganku da menggigil kegatalan nak menghalakan 'tangan kecil' yg xberdaya. mengikut apa sahaja kemahuan tuannya yg xberhati perut supaya menjatuhkan ledakan bom di Cash Out My Earnings! tetap mendapat bantahan dari hati. sabar Afiq, SABARRRR! huhu okla. kali ni aq menurut kemahuan hatiku sendiri. percaya diri sendiri jangan percaya dengan syaitannnn.

aq da kata nuffnang xkan menipu, try tengok balik Kebenaran Nuffnang. kat situ aq da tunjukkan bukti2 yg kukuh lagi. sekian. ;)

5 komen bernas:

aku_tiewa said... [Reply to comment]

tahniah..he3

papabear said... [Reply to comment]

dah cashout eh? rezeki jgn ditolak :)

Afiq said... [Reply to comment]

@ aku_tiewa hehe ur welcome ;)

@papabear lom lagi..tnggu akhir bulan..baru cepat sikit cek nk sampai :)

MyaFiza said... [Reply to comment]

mmg best bila pagi isnin tengok kt nuffnang increase banyak..
alhamdulillah...

peaNut said... [Reply to comment]

peanut lum pernah cash out lagi..nk kumpul byk2 dulu..hehe

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog