Home » , , » Apabila Ketawa Menguasai Diri

Apabila Ketawa Menguasai Diri

June 9, 2010


Apabila sesuatu yg melucukan terjadi, kita tersenyum sinis dan ketawa. bila banyak sangat ketawa, ni la jadinya. hopefully korang xmacam dalam video ni, da macam terseksa je aq tengok. ;)


memang ia suatu perkara yg melucukan. tapi ingat, jangan berlebihan ketika ketawa. sekadar senyum pun dah mencukupi.

11 komen bernas:

Lt. fDanialz said... [Reply to comment]

kelakar lak tengok pembaca berita pon boleh tergelak..


anyways, nice entry =]

Entry Terbaru : Kerajaan Israel memberi sumbangan kemanusiaan kepada Palestin??
► Play. ▌▌Pause.

diLa (: said... [Reply to comment]

kelakar laaa :D

Psychaoez said... [Reply to comment]

hehe yg org tua pun satu, wat muka serius bile geget ular tu. mana xtergelak :)

.::WaNiE::. said... [Reply to comment]

kekeke tak penat ke ketawa gitu

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said... [Reply to comment]

macam mane buat exchange link kat atsa tu? ajo bleh? hehe

Psychaoez said... [Reply to comment]

@cikaidacomei hehe klik kat 'Mister Linky's Magical Widgets' dalam kotak tu, sign up. then bila da ada account, pilih 'wizard'. kat situ pilihla antara 2(yang free) widget mana yg kita nak. akhir skali, generate code..siap ;)

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said... [Reply to comment]

hehe..okeh2..tq...=)

mohd sasuke said... [Reply to comment]

wee...ketawa mmg best

gades ain said... [Reply to comment]

hagak hagak laa kalo nak ketawa.
ssh kalo ade sakit mcm nieyh. huhU!

ASaDa RyutaRo said... [Reply to comment]

hahahahahaha... kelakar la!!

aku yg tengok pun tersengih nak ketawa tengok diorang ni gelak..

touya said... [Reply to comment]

paling lawak yang ular tu

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog