Home » , » Aku Perlukan Baju Baru Dan Si Pengkritik

Aku Perlukan Baju Baru Dan Si Pengkritik

October 6, 2010

Assalamualaikum...

Okeh terus masuk isi utama.. apa yang korang rasa dengan perubahan baru blog aku ni? maksud aku bukan template, tapi warna tema blog afiqbukhari.com ni iaitu 'biru'.. pada sapa2 yang masih ingat lagi kat template blog lama aku, mesti taw knp aku suka biru..

So, sakit mata? terang sangat? annoying? x match langsung? ape2 jela yang korang nak kutuk dan perli. atau puji.. aku terima.. tapi biasa la, sebelum komen bace dulu arahan2 untuk mengomen kat atas kotak komen haha


Psst~! blog ni pun sama jugak macam manusia.. perlukan baju baru untuk berhibur ;p

32 komen bernas:

lan_ax said... [Reply to comment]

menarik gk.. x semak sgt.. kemas n simple tp menarik.. nice job..
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

Lagenda said... [Reply to comment]

apa kata, tukar latar belakng ke kaler biru, tulusan ke kaler itam?

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

cantik nak mam***!! suke~~ ^_^
ok la afiq biru.. cam masuk je kaler biru ni nan itam.. ^_^

Afiq said... [Reply to comment]

@lan_ax
tq bro :D

Afiq said... [Reply to comment]

@Lagenda
latar belakang yang main ke mak? ke sidebar? hehe ok jugak..nnt afiq try..thnkx mak :D

Afiq said... [Reply to comment]

@NuSaNa NoSa 91
haha pandai cover ek..tula,nk try ikut pndapat mak ni..tukar background belakang hitam :D

suffer8zine said... [Reply to comment]

pada aku ni pon dah smart bro, jnji layout ni x de org lain guna baru la senang nk lekat dalam pale kan :P

yusz78 said... [Reply to comment]

kite ok jah, asal jgn terang sgt kaler..nnti phenin mate..hehe

Afiq said... [Reply to comment]

@yusz78
hehe btul tu..afiq pn xnk bagi orang phening2 :) thnkx :D

Afiq said... [Reply to comment]

@suffer8zine
yess!! aku suka idea ko haha thnkx2! harap2 xde orang lain yg tiru ini idea :D

Cik Jari said... [Reply to comment]

mestilah ingat......

padin said... [Reply to comment]

smart, afiq!!!! kaler ni dah ok,

Afiq said... [Reply to comment]

@Cik Jari
hehe :)

Afiq said... [Reply to comment]

@padin
haha tq din..aku xleh lari r dari kaler biru :D

mAsHiMaRo said... [Reply to comment]

afiq.yang sekarang dah ok,
tapi maybe boleh tukar background,sbb cam gelap sgt~~:)
hehehhe...

::wan:: said... [Reply to comment]

suka biru.. like it!

mAsHiMaRo said... [Reply to comment]

http://www.webmonkey.com/2010/02/color_charts/

nah fiq:)
mm selalu guna yang ni kalau nak coding blog,
banyak pilihan colour:)

Nur Hawa Mohd Zin said... [Reply to comment]

still smart afiq...i like..simple and cool sebab blue

Kalamhati said... [Reply to comment]

cung dah ni..=)

kakyong said... [Reply to comment]

hmm, kakyong pun suka biru.. tp tak suka background gelap... hohoooo... tukor la ke warna biru pastel sikit ke...

Afiq said... [Reply to comment]

@mAsHiMaRo
hehe thnkx mm :D

Afiq said... [Reply to comment]

@mAsHiMaRo
hehe thnkx mm :D

ASSOYFINGER67 said... [Reply to comment]

sejuk mata memandang ..kerana aku suka biru..haha...Filem biru jer aku tak suka hakhak

Afiq said... [Reply to comment]

@ASSOYFINGER67
haha filem itu ke arah kemaksiatan :D
thnkx bro :)

Afiq said... [Reply to comment]

@ASSOYFINGER67
haha filem itu ke arah kemaksiatan :D
thnkx bro :)

Afiq said... [Reply to comment]

@kakyong
hehe ok kakyong..menurut perintah :D

Afiq said... [Reply to comment]

@Kalamhati
hehe tq2 :D

mrs jamal said... [Reply to comment]

lorh..ada y x suka? biar la deme

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

sori lambat bagi komen..layout yang baru ni cun..semua biru..sesuai dengan nama afiq blog si biru..huhu

Afiq said... [Reply to comment]

@Tomato Gurl's Life
haha terpaksa guna nama lama kan :D

cik ciput said... [Reply to comment]

so far ok je afiq..cantik birunya...biru terang..hehe..

shark said... [Reply to comment]

baru je masuk..
baju baru ker nie..
superb dah tue...
aku pn br jer tukar baju..

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog