Home » , , » Hantu Join Sekaki Time Jamming

Hantu Join Sekaki Time Jamming

October 24, 2010

KUALA LUMPUR: Kemeriahan sebuah keluarga mengikuti sesi ‘jamming’ di sebuah studio di ibu kota baru-baru ini, bertukar menjadi pengalaman menyeramkan dengan kemunculan lembaga menyerupai hantu.
Kemunculan lembaga berjubah putih berambut panjang itu dirakam menerusi video digital milik suri rumah, Sabaryah Abdul Wahid, 29, ketika merakam aksi suaminya, Norzamri Ali Budin, 31, serta rakan mereka berlatih muzik pada malam sekitar jam 1 pagi.
Sabaryah berkata, dia dan suaminya terkejut melihat kehadiran lembaga terbabit sebaik menonton semula rakaman di rumah.
“Memang kami sekeluarga selalu mengikuti sesi jamming suami dengan rakannya dan merakamnya sebagai kenangan.
“Namun tak sangka pula, dalam sesi jamming yang kami ikuti di sebuah studio baru-baru ini turut disertai lembaga berjubah putih,”
katanya, semalam.
Jelasnya, rakaman video itu dibuat selama sejam setengah tapi tidak menyangka pada 10 minit terakhir, bayangan makhluk berjubah putih dan berambut panjang itu dapat dilihat.
Norzamri pula berkata sebaik melihat rakaman itu semula, anak ketiganya, Siti Aishah Norzamri, 7, mengakui dia melihat kehadiran makhluk berkenaan dan terdiam kerana takut.
“Ketika melihat kali pertama, saya kurang yakin sangat dengan video itu kerana menyangka mungkin bayangan, tetapi bila anak saya mengesahkan turut melihatnya, baru saya pasti ia makhluk lain,” katanya. sumber - metro

Psst~! dah lama aku x jamm.. maleh plak rasenya lepas ni nak jamm kalau ada hantu join sekaki. mau terkencing masa tu haha

16 komen bernas:

AJ said... [Reply to comment]

hehe..lme xjemming (padahal xreti pun men gitar) hehe..

sumpit said... [Reply to comment]

uiksss seramnye...adeh agaknye die nk jamming gak kot...

zikeryhassan said... [Reply to comment]

hantu pun nak tunjuk bakat gak kot

darkbatman said... [Reply to comment]

haha..sekali skala bro..dia nk entertainment jgk uh.heee

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@AJ
hehe jadi penonton pun ok ape :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@darkbatman
haha hantu tu sebenarnya nk sound family tu soh balik..sebab da lewat sgt jemm nya,tgh mlm kot..kaco hantu tu nk tedo ;p

Gayahspears said... [Reply to comment]

afiq...same dgn aku. lame x jamming..huhu
kalo aku pon takot kalo tibe2 muncul lembaga berjubah puteh..huhu... kalo jamming siang2 x best la... salu jamming mmg mlm2 or tgh malm...

Izan Ishak said... [Reply to comment]

itulah...sapa suruh jamming waktu2 gitu. kan dah ikut masuk video sama...hehehe

My MiRa said... [Reply to comment]

eeeiiiiii...ni mesti hantu tu meninggal masa die tengah jamming..hik3

cacing said... [Reply to comment]

tu la... family tu tak ajak antu tu sekali.... sian antu tu.... cik antu, g ikut afiq blogwalking... hehehe

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

jamming kuat sgt smpi pagi..tue menda elok ikut..hoho

tehr said... [Reply to comment]

klip video tak ada ke, bro

MissXYZ a.k.a Abaikan said... [Reply to comment]

mujur hantu sekaki klu hantu xde kaki x tau la nk kata pe...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@tehr
huhu xdala..lom masuk youtube lagi.. :)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@MissXYZ a.k.a Abaikan
haha tu hantu berkepala hitam ;p

Anonymous said... [Reply to comment]

Great site. A lot of useful information here. I’m sending it to some friends!

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog