Home » , , , , » Cikmin aka myfaheem.com Hadiahkan Afiq Bukhari Topup

Cikmin aka myfaheem.com Hadiahkan Afiq Bukhari Topup

October 22, 2010

Aku jarang masuk mana2 pertandingan yang dianjurkan oleh blogger2 seMalaysia ni.. sebelum ni pun pernah join contest yang dianjurkan oleh padinno.com.. Bro Ben Ashaari selalu bagi tips suruh join mana2 aktiviti yang dianjurkan oleh bloggers sebagai salah satu cara untuk menaikan trafik dalam blog.. so kali ni aku nak ikut tips2 yang dia dah bagi tu.. dan x sangka plak aku menang walaupun bukan contest yang grand2.. yang penting aku menang *senyum manis

Thanks yer cikmin.. puas dok meneka apa benda la yang ada dalam gambar tu.. korang kenal cikmin kan? dia ada 2 blog.. satu cikmin.com yang banyak bercerita pasal life dan menu masakan yang diusahakan sendiri oleh cikmin.. lagi satu blog myfaheem.com. blog yang menceritakan pasal aktiviti secara langsung cikmin dan juga keletah anaknya yang cute tu, faheem the cikmin junior.. tryla masuk blog cikmin *senyum ikhlas




Psst~! cikmin, nanti afiq claim hadiah k..ini pun entry cincai boncai je sebab tengah rushing nak pergi hantar murtabak biskut.

16 komen bernas:

suffer8zine said... [Reply to comment]

wahhhh tahniah bro!

Darkbatman said... [Reply to comment]

tahniah afiq.. murah rezeki ko yer.. xnk share ker?heheee

Darkbatman said... [Reply to comment]

ehh cm da reply td

cacing said... [Reply to comment]

wah tahniah fiq... leh la kongsi topup.. heheheh

kakyong said... [Reply to comment]

tahniah... dpt hadiah apa2 pun best

Ellen said... [Reply to comment]

Tahniah cufiq..semoga semakin murah rezeki dan semakin banyak trafik dapat ya..hehe

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Darkbatman
haha amekla rm5..kongsi 2 ekeke

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Ellen
hehe insyaAllah~

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

tahniah..murah rezeki+trafik..huhu

Melati Qistyna's Mummy said... [Reply to comment]

tu lah... tahniah yea... akak pown antara peneka terhebat [x hebat] tuk teka teki tekuk tuh :P

Gayahspears said... [Reply to comment]

Tahniah afiq....

dunspeak♥ said... [Reply to comment]

wah,tahniah afiq..meh la share2 adiah tu..ehhehe

Izan Ishak said... [Reply to comment]

tahniah afiq, mmg bertuah afiq ni jarang masuk tp terus menang!!

mrs jamal said... [Reply to comment]

murtabak biskut? sedap ker?

cikmin said... [Reply to comment]

hah...ada entri ke pasal ni..alahai..thanks la afiq eh..tahniah ye afiq..cikmin dah email tokennya tu.. :)

p/s meh share apa itu murtabak biskut.

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@cikmin
hehe mestila kena ada entry kemenangan ni cikmin :D thnkx yer..

psst~! cikmin,murtabak biskut tu mak afiq yg selalu buat..lupa plak nak tangkap gambar hehe

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog