Home » » Apa Yang Peliknya?

Apa Yang Peliknya?

October 6, 2010

Apa yang pelik kat dalam gambar ni?


Psst~! kalau korang boleh teka maknanya korang pandai mencari kesalahan dan perbetulkan balik kesalahan tersebut ;p

35 komen bernas:

suffer8zine said... [Reply to comment]

lampu brek ngn signal blah kiri nyala x nk padam2 kot, x pon lampu brek kanan x hidup

Afiq said... [Reply to comment]

@suffer8zine
lampu brek tu da betul bro..signal tu ok je..hehe xkan tu je? :D

lan_ax said... [Reply to comment]

kereta tu xde no plate n lampu break kanan rosak??
http://www.duitlama2u.blogspot.com/

Afiq said... [Reply to comment]

@lan_ax
no plate memang ade tapi sengaja diblurkan atas dasar privacy :D
yup btul lampu brek belah kanan rosak..
tapi ade lagi :)

RastaMat said... [Reply to comment]

yes aku dapat...
tayar kereta tu tak same besar..
dan pasal lampu tu la..
betol kan??
perghh...
genius weyh aku ni..

hahahaha...

najihah sahami said... [Reply to comment]

tau2..mish xde lam kete tu..pelik kan??kan??
hahaha..

bgtau la pe yg plik fiQ...normal jer mish tgk.haish!

err..sebab kete tu ke tengah sangat ke fiQ??

Afiq said... [Reply to comment]

@RastaMat
hahaha ang memang genius la mat..respek sama lu.. btul sesangat la tuh :D

Afiq said... [Reply to comment]

@najihah sahami
haha kalau nak tau jawapan,tgok komen rasta mat kat atas komen mish tu :D

RastaMat said... [Reply to comment]

@Afiq
hooyeaaah!!!
belanje aku makan 7 hari 7 malam tanpa kompromi..

hahahah....

Affan Ruslan said... [Reply to comment]

Lampu kanan rosak?

Affan's latest entry "Kanada | Pengalaman Raya di Perantauan"

uncle said... [Reply to comment]

dia pakai tayar sebelah kiri tu jenis pipih hahaha tayar spare tu..

RAFHAN ~peace~ said... [Reply to comment]

ha a la, tayar sebelah kecik sebelah besar. aku pun x perasan..

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

haaa,, baru nk bgtau.. tp dh ada org bg jwpn dulu plak.. adesss.. =.="

cikmin said... [Reply to comment]

baru nak jawab..hehehe...camne la boleh bawak kereta dengan tayar macam tu...

anishaway said... [Reply to comment]

hahahahahaha (exercise mulut pagipagi)
hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

eh eh..aah laa..cewwahhh..caya r mat!kah2,,

Azmi said... [Reply to comment]

aku baru je nak jawab tpi dah ada org yg betul...
kih3

Afiq said... [Reply to comment]

@RastaMat
hahaha tanpa kompromi tu..makan angin sudey :D

Afiq said... [Reply to comment]

@uncle
haha btul2 tu uncle..tu la motif sebenar sy amek gambar ni..sebab kelaka hihihi

Afiq said... [Reply to comment]

@cikmin
hehe afiq tergelak sorang2 mase tengok kereta ni..tu yg terus snap :D

Gayahspears said... [Reply to comment]

melebihi garisan putih!!! hampir2 masuk jalan orang!!! bahaya siot!!! betoi ka afiq???hahahaha.. xpon..keta tu drive 20km/j wakakakakaka

Nur Hawa Mohd Zin said... [Reply to comment]

lampu kereta terpasang...dan lampunye yang sebelah terbakar...betul ke?

Afiq said... [Reply to comment]

@Gayahspears
tettt!! salah tu..memang btul da de bagi signal nak masuk lane sebelah..cuba teka lagi..jawapan sebenar dah ade dalam salah satu komen2 kat sini :D

Afiq said... [Reply to comment]

@Nur Hawa Mohd Zin
hehe btul tu awe..tapi ade lagi :) klu jawapan ade je kat dalam komen2 kat atas ni :)

CiK QiQi said... [Reply to comment]

keh3....sabo jele..tp rjin mencariyg pelik..gud33..qiqi nk komen sume da bg jwpn da..hehehe

Afiq said... [Reply to comment]

@CiK QiQi
haha btul ke jawapan yg qiqi nk kasi tu? ;p

darkbatman said... [Reply to comment]

aku rase lampu kete sebelah kanan x menyala.. btol dak?

Afiq said... [Reply to comment]

@darkbatman
btoi2..ade lagi tu..kalau nk jawapan,cari dalam komen rastamat :D

i.am.my said... [Reply to comment]

camane laa bleh bawak kereta taya besa sbelah..hoho

wanie said... [Reply to comment]

hari tu mak wani tyr pancit..trpksa pakai tyr spare sehari dua..rupenye mcm ni la ye kereta tu dr blkg kalo pkai tyr spare? ekekekekek~

tiefazatie said... [Reply to comment]

hihi..adoi la..bru nk jwp ngan semangat..ada dh jwpn die nie..hihi..cian org tue la afiq..mana tau tayar die tue baru je pancit ke..tue kena guna tayar spare..ade ke ptt afiq gi suka2..hihi..

Afiq said... [Reply to comment]

@tiefazatie
hehe afiq xkutuk de pun..just nk uji minda ifa je ;p

Afiq said... [Reply to comment]

@wanie
hehe macam tu lah..kalau tayar spare same saiz ngn tayar biasa xpe lagi hehe

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

lampu kereta belah kiri je nyala..kanan rosak kan??sempat lg afiq ni snap gambar...hik3 ;p

saff'sWords said... [Reply to comment]

pandai snap pic nie. lawak doe tayar besaq sebelah. ntah pape.

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog