Home » , , , , » Lif Jatuh Buat Penduduk Marah - Video

Lif Jatuh Buat Penduduk Marah - Video

October 1, 2010

Assalamu'alaikum...

Aku rasa ramai yang dah tahu pasal kes ni pagi tadi.. aku terdengar dalam radio Hot FM yang kata lif jatuh, 4 orang cedera. patah kaki, patah pinggang siap.. siap keluarkan statement yang seorang cikgu mungkin lumpuh seumur hidup. aku harap2 x la.. semoga semuanya selamat insyaAllah...

Pada siapa2 yang tertinggal atau terlepas berita ni, meh baca kat sini, 'Macam Gempa'.. kat bawah ni plak video kemarahan wakil penduduk kat situ.. aku dengar lif siap dijadikan sebagai stor lagi.. apa ke??





psst~! aku harapkan semoga semuanya selamat, x mengalami kecederaan yang serius selain patah..

20 komen bernas:

misyamissyou said... [Reply to comment]

hah? ishh..xde org nak betul kan ke lif tu..bahaye gile..macam same je terjun dr tgkat 7

Afiq said... [Reply to comment]

@misyamissyou
tah.. pemaju kata dah service.. xkan 4 orang boleh overload kot..
tinggi tu..

Gayahspears said... [Reply to comment]

ish~ blh pulak camNI!!! kalo aku aku saman ja...cian pada yang jadi mangsa!!!

Encik MT said... [Reply to comment]

memang kesian lar kat mangsa...harap2 takdak lar yang lumpuh seumur hidup...

Azmi said... [Reply to comment]

memaang gile..
ish...gerun pulak dengar berita mcm ni..

amirasyraf said... [Reply to comment]

a'ah ada 2 jer lif yang ok tapi tak berapa ok jugak...kalau amir aka FBI baik pindah terus...haha

Afiq said... [Reply to comment]

@Encik MT
hopefully.. :)

Afiq said... [Reply to comment]

@Azmi
tu r.lepas ni kalau kelar rumah, tawakal kpd Allah banyak2..

Afiq said... [Reply to comment]

@amirasyraf
haha pindah jela... kalau dah tau keadaan teruk mcm tu,mengancam nyawa kot.. tu la pemaju, nak keuntungan je lebih.. soal keselamtan penduduk, dijadikan hal kedua.. mane boleh camtu.

Humanity Life said... [Reply to comment]

bahaya tu... 4 orang dah overload ahaks, camne laa mereka wat kerja nie. ish mau xberang penduduk kat sana. Aku pon berang kalu camtu. xkukuh btol tali besi tuh!

Nur Hawa Mohd Zin said... [Reply to comment]

selamat tak da orang dalam lift..awe ngan lift ni fobia gak...huhu

Afiq said... [Reply to comment]

@Nur Hawa Mohd Zin
eh, awe, ade 4 orang dalam lif tu..mesti x tgk kan..

LadyBird said... [Reply to comment]

takut nak naik lif :(

FareedSairi said... [Reply to comment]

ini baru tau...2 3 hari ni tak sempat tgk berita..

gdoupt_monster71 said... [Reply to comment]

pihak yg berwajib perlu ambil tindakan sebelom kejadian ini berlaku patutnye...dah jadi x guna nyesal dah

Solihin Zubir said... [Reply to comment]

uiii.. rasa fobia plak nk naek lif..

Pjaz a.k.a kud0o said... [Reply to comment]

elok naek tangga..
:)

miss cloudy said... [Reply to comment]

salam singgah... scary nyer lah kan...

yahaya said... [Reply to comment]

heran mcm mana boleh jatuh..org yg buat senggaraan lalai...

Jericho said... [Reply to comment]

Mesti buatan dia tu cincai jer tu.. tak memenuhi standard.. ada kah boleh jatuh?

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog