Home » , » Follow Me Yang Tiada Paksaan

Follow Me Yang Tiada Paksaan

October 13, 2010

Assalamu'alaikum..

Entry ni just nak inform blogger2 yang nak follow afiqbukhari.com. dulu aku letak widget follower ni kat dalam sidebar sebelah kanan blog.. tapi sekarang aku dah masukkan widget follower ni dalam satu page khas.. tujuan aku buat macam tu sebab nak ringankan lagi berat blog ni.. supaya korang dengan muka gembiranya dapat masuk ke dalam afiqbukhari.com. tengok gambar2 kat bawah ni. kalau kocik sangat, right click > open in a new tab.

Tiada paksaan untuk follow aku sebab aku x pernah paksa orang untuk follow aku. korang suka, korang follow. kalau x suka, tinggalkan aku sorang2. *senyum

Anyway thanks kepada blogger2 yang sudi follow blog aku yang x seberapa ni. *senyum lebar



Psst~! aku suka dengan statement ni, 'dont judge a blog by its follower'.. kat blog mana tah aku tengok blogger tu guna ayat ni. memang sempoi r.. adaptasi dari dont judge a book by its cover yer murid2 sekalian *senyum lidah terkeluar

28 komen bernas:

Azmi said... [Reply to comment]

haha...sempoi la...
weh serius blog kau makin lawa..
weh ajar la aku nak buat tulisa macam header kau....(paksaan la plak)

suzie rahman said... [Reply to comment]

xmo xmo folo.. * senyum

tp dh terfolo! * senyum lebar

Afiq said... [Reply to comment]

@Azmi
haha lupa plak nak bagi link tutorial tu kat ko..

http://www.photoshoproadmap.com/Photoshop-tutorials/Text-effects/Most-popular/1/

ko bukak website tu, then ko cari satu2.. aku lupa la yang mana.. nak ajar orang takut aku salah sebab photoshop aku xmahir sangat.. still kena tengok buku ;p

Afiq said... [Reply to comment]

@suzie rahman

haha zzzzz...

mAsHiMaRo said... [Reply to comment]

ehem2..belog awak hensem lah:)

Azmi said... [Reply to comment]

ok..thenks..nti ada masa aku nak try buat

MissXYZ a.k.a Abaikan said... [Reply to comment]

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa di manakah aku sekarang ni?

p/s: dunia baru ek? mmg cpt loading fiq

SyUhAdA said... [Reply to comment]

yup..
btol tu~
'dont judge a blog by its follower'~

alinac lover said... [Reply to comment]

haha..btol la kata2 itu..amat tepat skali ya cikgu.hehe~

Cik Jari said... [Reply to comment]

senyum lidah terkeluar???
haha...


betul2...n please,
don't judge be by my name..hehehe
walau saya cume seketul jari,silalah jangan jentik saya sesuka hati

suffer8zine said... [Reply to comment]

makin smart bro blog! aku suka!


terkini : jom ping sampai pecah!

Afiq said... [Reply to comment]

@suffer8zine
haha thnkx weh.. terharu bila otai suka blog aku :D

Afiq said... [Reply to comment]

@Cik Jari
haha xde sebab pun nk jentik cj.. jari cj lagi besar dari afiq kot ;p

Afiq said... [Reply to comment]

@<a href="#c548220770
haha bagusnye anak murid cikgu nih ;p

Afiq said... [Reply to comment]

@MissXYZ a.k.a Abaikan
hehe xde la dunia baru sangat.. touch up2 je :)

Afiq said... [Reply to comment]

@mAsHiMaRo
ingtkan tuan blog tadi haha ;p

BezBuddy said... [Reply to comment]

btol2...dont jugde bog by its followers...hehehe

Gayahspears said... [Reply to comment]

senyum sbb da terpolo :) kah3

darkbatman said... [Reply to comment]

makin mantap bro.hehee

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

wah hebat la afiq..tahniah2..hihi...
saya dah follow awak...
awak follow balik ye...miahahaha~

Afiq said... [Reply to comment]

@darkbatman
haha ape yg mantapnye? ko punya lagi mantap kot.. aku selalu gak refer2 blog ko masa mula2 dulu ehehe

Afiq said... [Reply to comment]

@Tomato Gurl's Life
haha ngade2 ;p

Hami Asraff هامي أشرف ™ said... [Reply to comment]

Daripada blog KeretaMayat :)

Afiq said... [Reply to comment]

@Hami Asraff هامي أشرف ™
haha btul2 bro.. padanla familiar sangat ayat tu.. ehehe

zahidah dihaz said... [Reply to comment]

cam ne nak buat tab macam awak tu? kemaslah...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@zahidah dihaz
afiq tgk kat sini,
http://maribinablog.blogspot.com/2010/06/cara-pasang-horizontal-menu-bar-dengan.html

thnkx yer :)

Affan Ruslan said... [Reply to comment]

Daripada blog kereta mayat. betul tu hami ashraff.

paan said... [Reply to comment]

teringat kat shampoo follow me...

Entri terbaru yg ada paksaan baca. :) ->Tutorial Submit Blog / Web ke Google

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog