Home » » Entry Nuzul Al-Quran Aku Dipermainkan

Entry Nuzul Al-Quran Aku Dipermainkan

October 15, 2010

Sebab tulah aku suka moderate kan komen2 yang masuk ke blog aku.. boleh tapis dulu sebelum publish.. banyak sangat spam yang xberguna.. kalau berguna xpela gak..


free porn kepala hotak dia!! dala kat dalam entry Nuzul Al-Quran.. ni mesti auto spamming.. zzzz.. malas aku nak layan.. korang jela fikirkan, nak moderatekan komen ke x? kalau x moderate, kita xkan taw berapa banyak komen2 sampah yang macam ni dah masuk dalam entry2 kita yang lepas.. bahaya tu.. boleh merosakkan entry dan juga image diri kita sendiri. fikir masak2 k. *nasihat ikhlas

Tutorial - Cara-cara nak moderate kan komen

25 komen bernas:

z said... [Reply to comment]

fuhh..dasyat tuh....

Izan Ishak said... [Reply to comment]

mmg bagus kena moderate dulu.
kalau tak ntah apa2 komen yg masuk kan~~

MuJE said... [Reply to comment]

aku suka pakai disqus! hehe... cantik tertarik kau memang debom!

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Izan Ishak
hehe taw xpe..bnyk sgt da benda2 cmatu masuk..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@MuJE
hehe aku pernah pakai disqus.ats sebab2 tertentu, aku tukar pakai yg asal balik..lagi laju :D

Panas2hot said... [Reply to comment]

sokong2... mmg patut kna moderate dl ....

misyamissyou said... [Reply to comment]

anonymous..patut la..xsuka anonymous comment..

najihah sahami said... [Reply to comment]

hohoho...nyahkan saja komen yang xbertamadun tu fiQ!!...ingt org desperate cam die ape..adess....

Kalamhati said... [Reply to comment]

astaghfirullah...memang tak pandang kiri kanan pe tu..tak baik persendakan gitu..nak kena panah petir ke pe tuan empunya diri tu

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@misyamissyou
xboleh xsalahkan anonymous 100%, ade yang bagi komen berguna..tapi tulah..

tehr said... [Reply to comment]

betul tu afiq
perlu selalu semak komen yang sampai
kalau tidak, naya la blog kita

Nadd said... [Reply to comment]

singgah sini.
spam ni. porn lak tu.
haihh. :(

http://yummynuts.blogspot.com/

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@tehr
tulah.. kalau leka je,confirm berlambak masuk huhu

Nur Hawa Mohd Zin said... [Reply to comment]

sabar ye afiq...keep blogging and enjoy...berdakwah memang banyak cabaran

aanie said... [Reply to comment]

hmm...btl gak tu...mybe pas ni kena tapis komen lah....

FiZ said... [Reply to comment]

better mcm tu...sng nk monitor kan ;)

belalang hijau said... [Reply to comment]

Hmmm...terus rase nak kene tapis komen.
bahaya woh klu jd mcm nih...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Nur Hawa Mohd Zin
hehe thnkx hawa :)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@aanie
tapi jgn x tapis.. untuk kepentingan mase depan heee :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@FiZ
hehe yup!

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@belalang hijau
haha taw xpe.. anynomous ni memang suka hentam kromo je.. kalau ayat baik2 xpe lagi, ni siap ayat2 lucah plak.fuhhhh!

Gayahspears said... [Reply to comment]

setuju dgn afiq.. kita perlu semak sebelum publish.. riso gak kalo n3 pasal agama kita ade org komen yg bukan2..
jatuhkan agama kita..macam2 hal dlm duni blog nih!!! e geram toi aku...

salam, jg diri hiasi peribadi...

zulkbo said... [Reply to comment]

SALAM..
iblis mana la agaknya
tu kan?

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

blog afiq glamer sangat sebab tue orang suka spam..hihi..
tp mmg bodoh org tue..entry cerita baik camtu pun nak spam..

nur hidayah isa said... [Reply to comment]

teruk btol spam ni. kite pon moderate dlu gak komen. kalo tak mmg bersepah spam..

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog