Home » , » Nak Join Bloglist Krole Boleh?

Nak Join Bloglist Krole Boleh?

February 10, 2011

Assalamualaikum...

Kali ni aku nak join bloglist Krole boleh? hehe aku dah lama tak masuk contest, join mengejoin ni semua. so sorry pada yang pernah tag aku, tapi aku tak buat. aku perasan bloglist ni pun sebab si Erza dengan Bulan yang tag aku. pada korang berdua, jangan bergaduh k haha.

Oklah, senang je kalau nak join bloglist krole ni.. apa yang korang perlu buat, tampal banner bloglist krole macam aku buat kat bawah ni,


Lepas tu publish satu entry kreatif yang macam korang tengah baca sekarang ni then tag seorang member untuk membolehkan bloglist krole ni diketahui ramai. so aku nak tag Anishaway.. lepas dah tag, korang kena submit url entry 'korang' tu kat sini, Jom Join Bloglist Krole. siap! mudah kan?

So kepada siapa-siapa yang join, joinla. kembangkan lagi saluran blogwalking korang dengan cara yang macam ni. plus boleh tambahkan kenalan korang didalam dunia blog. blogger krole ni sempoi orangnya. peramah dan mesra alam :)

Psst~! tarikh tutup bloglist krole ni pada 11/2/2011, Jumaat. cepat join sementara peluang masih ada. :D

12 komen bernas:

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

aku esok baru join.hehe

krole said... [Reply to comment]

wuahhh!!!thanks afiq krole hargai sgt penyertaan afiq...suke2:)

*ok2 naz join ye~

gilastats said... [Reply to comment]

Hi. Nak join jugak la...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@nazirulhazwan~
haha suke hati ko la abg kacak :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@krole
hehe same2 krole :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@gilastats
join je :)

: JannahSuhaimi : said... [Reply to comment]

hehehehe. . . nak join bloglist afiq boleh?? hehehe

Fairosza said... [Reply to comment]

haah.. setuju dgn JannahSuhaimi..
nak join bloglist afiq lah....haha

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@: JannahSuhaimi :
haha boleh je..nnt afiq buat macam krole buat ni ek :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Fairosza
haha nnt aku buat macam krole buat ni. :D

NazNad said... [Reply to comment]

thanks yum!
ehee

tehr said... [Reply to comment]

tambah kenalan sambil tambah trafik
juga akan bertambah ilmu nanti

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog