Home » , , , , » Water Bed Prank

Water Bed Prank

February 1, 2011

Assalamualaikum..

Kepada siapa-siapa yang belum tido, tak leh nak tido, baru nak tido, mehla layan video prank ni kejap. serius kelakar giler! haha



Amacam? agak-agak keluar air mata tak? memang kreatif tahap nakal sungguh si pemula idea prank nih. yang customer tu pun confident je nak try water bed tu haha alih-alih terkono kaw-kaw~!

Psst~! sorry yer pada pengguna broadband, kalau tak sayang bandwith, dipersilakan untuk klik butang play :D

Psst2~! gelak-gelak jugak, jangan lupa untuk mendoakan yang terbaik kepada yang sedang merana, sengsara dan tertekan di Egypt@Mesir sana.. semoga berakhir dengan cepat.. insyaAllah~

9 komen bernas:

najihah sahami said... [Reply to comment]

haha..xley bla yg customer ketiga tu..adeh..semangat nk nk kuak lentang.haha,,

mcm2 la afiq ni.adehh.

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@najihah sahami
haha memahami kan? :P

cikmin said... [Reply to comment]

kahkahkahkah!!!! adoiiiii...bergema cikmin gelak tengok video ni..ishhh..sedih betul lah orang yang last sekali tu..sesak nak bangun tak lepas... :P

Adyshariz said... [Reply to comment]

hehe..klakor gak..

Kuman Chaos said... [Reply to comment]

memang kelakar gila..
aku suka gila couple yg last tu ahahahah
kuman "SPACE 1999 at80% !!." Entry

Bulan said... [Reply to comment]

hahahha..yg last tue cian.adess

Mohamadazhan hjDesa said... [Reply to comment]

kahkahkah.

eRza farEeha said... [Reply to comment]

ahaks...afiq ad x dlm video tu??hoho

Anip™ said... [Reply to comment]

cait, kesian plak aku tengok, muke tak bersalah jer..

BLOG GEMPAKZ SIOT

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog