Home » , » Shoutmix Disalahgunakan

Shoutmix Disalahgunakan

July 12, 2010

what an idiot??


oit, kalau nak soh aku lawat balik page ko, gunala ayat sopan sket. x yah nak panggil orang idiot "you idiot~!"

ada jugak orang bangang macam ni dalam dunia blog. desperate giler sampai panggil orang idiot. ko tu ha yang idiot. aku blur nama ko sebab aku ni still lagi ada perasaan berprikemanusiaan. bukan macam ko. aku x nak kacau periuk nasik ko dalam dunia blog. so lain kali guna ayat sopan sket. jangan ikut sedap mulut je.

psst~! orang yang dalam shoutmix tu bukan orang malaysia, tah warga asing mane tibe2 nak panggil orang idiot. xde adab langsung.

43 komen bernas:

velasrizal said... [Reply to comment]

ada gak org cmni..iskh iskh..

Stadium Yang Bakal Di Gunakan Pada Piala Dunia 2018

xangonila!! said... [Reply to comment]

haha,tunggu ape lagi,kutuk je mamat 2..hehe

kay-N said... [Reply to comment]

haaaa..die pn dtg gk ckp idiot..mls ah nk bls blik~~tactic nk suh rmai2 g klik belog die kot~~

Afiq said... [Reply to comment]

@kay-N laa ye ker? bengong tol de nih..sesuka hati je nk panggil orang bodoh..

n@m@n said... [Reply to comment]

uishhh..ada jugak manusia macam tu ye!

BezBuddy said... [Reply to comment]

igtkn org malaysia la td...truk btol

syaril said... [Reply to comment]

maksud dia visit me idiot tu - lawatilah saya,si bodoh.dia lah yg bodoh kat sini.wakaka

azizie.com said... [Reply to comment]

tak bleh cakap jugak. kadang2 ada orang busuk hati saje guna nama blog tu lepas tu buat kaco. jgn cepat melenting dulu :)

Parkcheek Chun Li said... [Reply to comment]

sesuka kata org idiot....like pakcik nye entry sblm nih...siap pggl fool lg...budus nye org

ken said... [Reply to comment]

dont bother about them la.. nuisance! =)

xazryx said... [Reply to comment]

orang mcm tu xyah lyn .salahguna kemudahan shoutmix .

encHIx laNDax said... [Reply to comment]

hampeh gler mamat 2!seligi die!dishdish

caliph shuriken said... [Reply to comment]

huh.. ada jgak cmni :p

.sweet-ants. said... [Reply to comment]

dia xtau kot idiot tu ape mksud nye.dia ingat idiot tu 'comel'

Afiq said... [Reply to comment]

@sweet-ants haha bertuahla afiq kalau de maksudkan yg tu ;p

@azizie huhu btul jgak.tapi nak wat cane, perkataan idiot tu dah mencacatkan shoutmix afiq.geram pn ade.sapela yang busuk hati buat cmtu.

sha said... [Reply to comment]

kita bunuh dia..hahaha

Hasrol Nizam said... [Reply to comment]

err. tak pernah jumpa..klu jumpa mesti aku ban terus.. umpama kita jumpa org yg kita tak kenal, kita panggil "hai bodoh"

timhar said... [Reply to comment]

sopanya bahasa...

Anishaway said... [Reply to comment]

sbagai langkah berjagajaga eden dah pun remove shout box eden tuh ! haha !

Amyna said... [Reply to comment]

ishh..macam2.
bikin panas hati woo!!

NaNaJoe said... [Reply to comment]

hehehe~~sabar ye afiq..
yg pastinya, dia tu yg bengong~ :)

Afiq said... [Reply to comment]

@amyna haha taw xpe..

@anishaway xle nk delete shoutmix ni.. ni salah satu sumber pendapatan afiq ;)

@nanajoe hehe sabar jela. kalau de buat lagi,mmg afiq akan tunjuk web and name de yg sebenar.

diraja22 said... [Reply to comment]

biar kita je la jd bijak.. jgn ikut org lain..
yg kurang ?????..

Jericho said... [Reply to comment]

Kalau orang macam tu muncul dekat blog saya, gerenti saya ban.... Orang nak visit ker tak, suka hati la.. ini siap nak panggil orang idiot lagi.. Melampau betul

Nilzaf Melati said... [Reply to comment]

amboi suka2 orang tu tulis 'idiot'... btw, i like ur blog, skyblue warna kereta saya! =))) comelll

Afiq said... [Reply to comment]

@jericho huhu ban jgn x ban..bukan nk mghasut,tapi lame2 bnde tu akn jadi annoying bg para pmbaca.

@nilzaf waaaa, kereta pn warna skyblue..nice~! ;)

Cylia Chel said... [Reply to comment]

xpyh visit lah blog org mcm tu..xrespect org langsung..

Mar zyah said... [Reply to comment]

ee,..mmg xsopn lgsung,

arezura said... [Reply to comment]

tu x beradap namenye...

noor afzan said... [Reply to comment]

mengong punya orang..

aqmar said... [Reply to comment]

nk bmanja kot tye..;p

Affan Ruslan said... [Reply to comment]

huhu.
tak penah lg kot dpt cmtu.
tapi aku perasan ada gak org putih masuk blog2 malaysia, ntah apa yg dorg dpt aku pun tak tau.
pastu ada tu kena spam byk gile.. huhuh

tapi pada pendapat aku lah, perkataan idiot tu tak berapa kasar pada diorg sbb sbnrnya mencarut tu dah mcm adat dah kt diorg. cuma kita ni budaya yg lmh lembut, tu yg lain tu. tu pndpt aku lah, sbb aku bljr kt luar. org putih lek je carut2 ni, huhuh, papepun aku ambik culture yg baik je lah, yg kurang tu tinggalkan. hehe

FloEllen said... [Reply to comment]

sapa kah insan beruah tu cufiq...dia tak faham agaknya mksd idiot tu,hehhe

Afiq said... [Reply to comment]

@FloEllen hehe ntahla nellen..orang sesat mane tah tibe2 je nak panggil orang idiot huhu

zaujahafis said... [Reply to comment]

sabor na...besa la tu..jgn bals balik.t sama je macam dia kan..be sabar no..(^^,)

Affan Ruslan said... [Reply to comment]

biasa ah tu bro, diorg kalau nk spam pun takyah lah masuk blog malaysian. hehe

suri said... [Reply to comment]

benar tu kekadnag org suka sakitkan hati kita kan..cam suri dah brpa kli dapat. mmg dia tak guna ayat cam kat ats tu tapi dia kutuk lagi adalah ttg blog suri.tgok dari gaya mnulis kat kota ajaib tu cam sleng org cina. tapi time yu mmg begang gila.rasa nak je bedal org tu jadi sotong kurita..

tapi kekadang tak terkepas gak dpt msg yang yg sllu tyer khbar. walaupun tak knla tapi still hati ni ok jer sb dia mggunkan bhsa yang baik dlm kotak ajaib (shoutmix) tu

lazaac said... [Reply to comment]

dunia internet mcm2 leh jadi... hati2 dengan penipuan yg btk berlaku skrg...

guna shoutmix, tau email, tau nick dan tahu laman web orang lain, kita dah leh berlakon menjadi org tu... tak susah mana... lazaac ckp berdasarkan logik, kerana kita tidak mungkin akan trace seseorang melalui IP nyer kerana IP juga tidaklah begitu jitu dan persis... cuma pendapat...

dianafisa81 said... [Reply to comment]

idiot?idiot sungguh org itu..abeh tu afiq g visit tak?

mrs jamal said... [Reply to comment]

memang x sayang mulut betol

RAFHAN ~peace~ said... [Reply to comment]

haha,maybe die x tau maksud idiot tu ape...

MuJE said... [Reply to comment]

shit mang! adoii... mmg kebulur sgt dah tu..

nur hidayah isa said... [Reply to comment]

ada gak org salah guna kan shoutmix ni post komen gune nama dan url org lain pastu kutuk2 blog org..cian org yg jadi mangsa..

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog